© Produsentene, Ingrid Holm, Eirín Kristiansen

Ukens it-produkter: Sommerfølelsen

Ukens it-produkter

4. august 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Denne uken er kontoret litt mer folksomt enn i fellesferien, sola våkner litt senere på dagen og kald luft er litt mindre velkommen for hver dag som går. Vi gjør alt for å tviholde på sommerfølelsen: fargesprakende negler, maxikjoler, lite sminke og solbrun hud under lette klær. Det er enkelte ting man kan gjøre for å bevare sommerfølelsen litt lengre, og vi har plukket ut et par produkter som kanskje hjelper deg på veien.

Les også:

Emma Watsons beste antrekk

Korres Yoghurt Sunscreen, SPF 30

Selv om det virker som om sola blir borte de neste ni månedene, er det fremdeles viktig å bruke solkrem spesielt i ansiktet. Solkrem skal legges før den vanlige hudkremen eller serumet du bruker. Hvis du ikke allerede har fått med deg Korres' geniale produkt må du sjekke det ut. Yoghurt-solkremen deres er nemlig like god som en vanlig hudkrem, og gjør at du slipper flere lag mellom huden din og sminken du legger. Kremen inneholder organisk, gresk yoghurt som er proppfull av proteiner og vitaminer. I tillegg lukter den så godt at du skulle ønske du kunne spise den.

Garnier Micellar Cleansing Water

Vi setter mest pris på å kunne klø oss i øynene når vi går uten sminke. Og fordi man helst skal sole seg helt sminkefri, prøver vi å gå uten mest mulig hele sommeren. 

Garnier er selv veldig ivrige på dette produktet, noe som smitter over på brukerne. Med magneter hevder de å dra urenheter og sminke ut av huden, og gir en rens som du ikke trenger å skylle med vann. Alt du trenger er bomullspads, et møkkete ansikt og litt produkt. Vi er i allefall veldig begeistret for rensen den gir, og bruker den hver morgen og kveld. Det er så deilig å slippe å drukne seg selv i vann hver morgen for å vaske vekk produktet som fjerner sminken. 

OGX Coconut Milk Shampoo & Conditioner

For å få en følelse av sommer hele året er det ingenting som kan bringe frem minnene om sandstrender og bading like mye som lukten av kokos. OGX er helt geniale som har laget denne serien som garantert drar inn vinterkalde og leie nordmenn. Shampooen er laget med melken fra kokosnøtter, proteiner fra eggehvite og ren, naturlig kokosolje. Blant annet Eirín Kristiansen sverger til serien og hvem vil vel ikke ha hennes luftige og fine hår? Balsamen lover et sterkt og fuktig hår, men vi synes ikke det betyr så mye når hovedpoenget er at du lukter som en Disney-prinsesse når du går ut av dusjen.

OGX Coconut Milk - Shampoo // Conditioner, 129,-

Les også:

10 problemer jenter har om sommeren

Les også:

Inspirasjon til rødt hår

Les på Costume.no:

Dusjkremen som gir deg brunfarge

Følg @Stylistano på facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold