Våre skjønnhetsfavoritter

Våre skjønnhetsfavoritter

22. januar 2017 av Redaksjonen

Vi har alle våre skjønnhetsfavoritter i sminkeveska, enten det er en mykgjørende krem eller en god maskara. Vi har funnet frem de produktene vi ikke greier oss uten i hverdagen. 


Se også vårens største hårtrender

SKRIBENT, IDA ØRSAL ANGVIK

1. Jeg ble tipset om Bio Oil for et halvt år siden av en venninne og siden har jeg brukt oljen på arr, strekkmerker, tørr hud og til å jevne ut hudfargen. Jeg elsker den. 

2. Jan Thomas Argan Oil er det eneste hårproduktet jeg bruker sett bort fra hårspray. Den gjør håret glansfullt og gir masse fuktighet, også på vinteren. Si hade til brusete hår! 

3. Den evige jakten på den perfekte maskara er endelig over for min del etter at jeg kjøpte The Balms maskara: 

What´s Your Type, Tall, Dark And Handsome. Den gjør vippene mine fyldige og lange, samtidig som at den holder lenge - perfekt! 

Innholdsansvarlig, Julie Marlen Engel jenssen Leirvåg

1. Gentle Foaming Cleanser with Shea Butter "Dry/Sensitive Skin". Dette har vært favorittrensen min i mange år nå. Den renser huden godt samtidig som den gir masse fukt. 


2. Clarisonic Mia Fit. Følelsen av en ren og frisk hud er herlig. Derfor liker jeg rensebørstene til Clarisonic. Mia er liten og praktisk å ta med seg. Jeg bruker den hver morgen og kveld. 


3.Urban Decay Perversion Mascara. Jeg er alltid på jakt etter den perfekte maskara og denne fra Urban Decay troner øverst på lista om dagen. Den er enkel å legge og har den perfekte svartfargen. Aldri har jeg fått så mange komplimenter for vippene mine som nå. 


4. Jeg er ikke så god på foundation og trenger ikke noe som dekker så voldsomt, derfor er Lancôme Miracle Cushion min favoritt. Enkel å legge, perfekt farge i 01 Pure Porcelaine og esken er også lekker. Jeg liker også veldig godt kremrougen Cushion Subtile Blush. 

Skribent, Susanna Hollow

1. Powder blush fra Mac, I fargen Gingerly. Den perfekte fargen om du ønsker en naturlig rouge på kinnene. Ikke for rosa og ikke for brun!

2. Pro Longwear concealer fra Mac, I fargen NC20. En livsredder til trøtte øyne og urenheter. Denne concealeren dekker utrolig godt, og følger med I vesken hvor enn jeg drar.

3. Maybelline Lash sensational maskara, sort. Etter flere anbefalinger prøvde jeg denne, og nå er den det eneste jeg bruker! Perfekte vipper, uten klumper. Love it!!

4. Make Up Store, velvet beam I fargen gold. For å fremheve partier i ansiktet bruker jeg et pudder fra Make Up Store. Det er lett å påføre, og har ikke for mye glitter I seg.

MOTEANSVARLIG, Annette Haga

1.LÓreál Paris Volume Million Lashesmaskara er min absolutte favoritt-mascara, og den gir fantastisk volum og lengde til vippene. Elsker den!

2. Brow Wiz av Anastasia Beverly Hills (187,-) er det eneste produktet jeg trenger for å definere og fylle inn brynene mine!

3. Rengjøringsbørsten LUNA fra Foreo er et must! Jeg digger hvor mye renere og freshere jeg føler meg etter å rense ansiktet med denne.


FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

NYHETSBREV