Ansiktsmasker
© Stylista

Stylista tester: Koreanske ansiktsmasker

Vi har testet 8 koreanske masker, og forteller deg alt du trenger å vite om den store beauty-trenden.

4. mars 2018 av Stylista-teamet

Denne uken kan dere tro det har vært mye glødende fjes på kontoret! Vi har testet ansiktsmasker til den store gullmedaljen, og nå skal dere få høre våre konklusjoner. 

PS: Husk at dette er våre personlige meninger, så det kan godt hende at du har en annen oppfatning enn oss – men nå får du kanskje noen tanker om hva du har lyst til å teste selv.  

Be aware: Vi ser litt ut som zombier....men det er vel ansiktsmaske-looken det?

8 ansiktsmasker det er verdt å teste:

Hanna

Ansiktsmasker
© Stylista, Produsenten

Den svarte masken, med hull til øyne og nese, lukter friskt og godt fra det øyeblikket man river opp pakken. Jeg er litt usikker på hvor godt den faktisk vil feste seg til ansiktet, men usikkerheten forsvinner fort så snart jeg fester den til ansiktet. Så fort masken er lagt på huden, dukker det opp små hvite bobler på masken og det prikker forsiktig i huden. Dette er rett og slett kjempedeilig og forfriskende! Det står på pakken at jeg må ta den av igjen etter 15 minutter, og jeg skyller den enkelt bort med varmt vann.

PS: Flere dager etter jeg brukte masken, er huden fortsatt myk og deilig. Denne anbefales til neste venninnekveld!

Ansiktsmasker
© Produsenten, Stylista

Jeg er i utgangtspunktet litt skeptisk idet jeg åpner denne kaviarmasken. Først og fremst på grunn av mine egne forventninger til en maske som heter "Caviar hydrogel mask". Men bekymringen min blir fort fjernet - masken lukter friskt og godt og er heller ikke så klissete som jeg har sett for meg. Masken er todelt og kleber seg lett til huden.

Det som derimot er litt slitsomt, er at den etterhvert ikke holder seg inntil huden, men løsner og glir litt ut. Masken skal være på i 30 minutter, og da er det litt kjedelig når den glipper. Etter jeg har hatt masken på i 30 minutter, masserer jeg bare huden lett i sirkelbevegelser - her slipper du å skylle av, og det er deilig. Huden kjennes myk og god i etterkant av behandlingen.

Anja

Ansiktsmasker
© Produsenten, Stylista

Det første jeg tenkte da jeg tok BB Shot Mask ut av pakken var at det var altfor mye produkt på masken, men den var veldig enkel å legge på huden og satt veldig godt. Masken hadde en umiddelbar nedkjølende effekt, og hadde en god og behagelig duft. Jeg merket også at masken tørket litt etterhvert, og konkluderte med at det måtte være fordi produktet trekket inn i huden.

"Baby skin effect" står det på pakningen, og det føler jeg stemte veldig bra. Jeg satt igjen med en utrolig bløt og myk hud, og jeg følte at ujevnheter og urenheter var betydelig mindre synlig. 

Ansiktsmasker
© Produsenten, Stylista

Pearl hydrogel masken var helt annerledes enn noen andre dukmasker jeg har prøvd - konsistensen var heller geléaktig (litt som å holde en glassmanet!). Masken var delt i to, noe som gjorde påføringen veldig enkel. Jeg fikk også følelsen av litt hverdagsluksus da jeg leste at masken inneholder perleekstrakt! Men masken fremhevet ALT av urenheter mens den lå på, så jeg var helt ærlig litt skeptisk til denne.. Heldigvis forsvant skepsisen med masken, og jeg satt igjen med en fresh og glødende hud!

Og verdt å nevne; etter uker med lite søvn, lite trening og trøtt vinterhud, tror jeg maskene skal få all æren for at jeg ble møtt av en kollega med "du ser fresh ut!".

Charlotte

Ansiktsmasker
© Stylista, Produsenten

Når jeg tar ut Bamboo Shot Mask fra pakken, blir jeg først litt oppgitt fordi jeg ikke får den fra hverandre (det kan hende at det bare er jeg som er håpløs). Etter litt kløn, så sitter den på og irritasjonen forsvinner med en gang! Den er faktisk skikkelig avkjølende, og lukter veldig godt – skikkelig forfriskende. Jeg trodde først at den ville dryppe veldig, fordi det var mye fukt på den, men jeg kan sitte rett opp og ned, og den sitter godt på huden. 

Jeg har ganske sensitiv hud, så den ble litt rødlig etterpå. Det gikk fort over, men vær forsiktig hvis du for eksempel er allergisk og ofte reagerer på forskjellige skjønnhetsprodukter. 

En ting som er litt minus med denne er at den er veldig stor – det blir liksom endel "stoff" til overs. Som dere ser på bildet over så brettet jeg på et vis det som var til overs, så det var ikke noe krise. 

Ansiktsmasker
© Produsenten, Stylista

Snegle-maske?? Hjelp!! 

Denne drøyde jeg faktisk med å teste fordi jeg var skikkelig skeptisk, og følte at jeg måtte være i et visst humør for å teste. Det hadde jeg ikke trengt å være – tror kanskje dette blir en favoritt! 

Ok, den er faktisk litt slimete? Eller, den er vel mer gelé-aktig, Den er veldig lett å få på, og den sitter godt. Den dekker hele ansiktet, uten spesielt mye "folder". Den er derimot litt "lang", så jeg må brette den under haken på en måte, men det er vel kanskje bare bra? Den lukter ikke noe spesielt, men syns egentlig det er deilig (den lukter ikke snegle i hvert fall).  Jeg syns også denne er avslappende, og det er nesten som den begynner å stramme litt etterhvert når jeg har den på, og det tar jeg som et tegn på at den faktisk fungerer. 

Ps: dagen etterpå er huden fortsatt myk, og om jeg får si det selv så syns jeg at huden gløder!

Andrea 

Ansiktsmasker
© Produsenten, Stylista

Første erfaring med denne lille saken kan oppsummeres i tre adjektiver; slimete, glatt og underholdende. For det viste seg å bli en liten tricky affære å bare få denne gelé-masken ut av emballasjen. Ganske glatt, og litt forvirrende hva som egentlig var selve masken – det gulgrå skjelvende laget eller det hvite papiret som faktisk minnet mer om en sheet mask slik jeg kjenner det?

Men, etterhvert fikk jeg plassert den grågule glassmaneten (ja, det var dette!) med våt gelé på trynet og var i gang med mine tilmålte 30 minutter.

Reaksjon: Åh! Veldig deilig og veldig kaldt og lindrende på ansiktet. Føles godt med et kjølig touch og merker at noe faktisk “jobber”.

Liker at konsistensen på geleen liksom trekker inn i huden og at man slipper å vaske seg etterpå. Det er bare å smøre restene inn i huden og ansiktet føles glatt og moist.

Konklusjon: Man kan aldri se bra ut med en sheet maske i trynet. Kjæresten konkluderte med at jeg så ut som en post-operativ pasient rett etter et heavy kosmetisk inngrep med denne maska på. Jeg er jo enig.

Resultatet etterpå derimot, verdt det! Og kudos til Korea for å gjøre hjemmespa hakket mer underholdende.

Ansiktsmasker
© Stylista, Produsenten

En ginseng shot i trynet? Ja, takk!

Denne masken lover instant (!!) wrinkle reduction og plump skin, noe som jo nesten er for godt til å være sant. Men jeg prøver gjerne.

Lettere å få ut av emballasjen enn den første og samme digge, kjølende følelse når den legges på ansiktet. Det må litt klapping og justeringer til, da mitt ansikt tydeligvis ikke er helt etter koreanske standarder.

Men det føles mykt og godt, og igjen: stort pluss for å bare kunne massere restene etter masken inn i huden etterpå. Slik føles det også som at man får max utbytte av produktet og at ingenting går til spille ved å skylles av.
Etterlater ansiktet med en veldig myk og fuktig følelse, og det kan kjennes ut som huden har fått en shot av et eller annet, ja.

Glemte å telle rynker før jeg tok den på, og på øyemål er det derfor litt vanskelig å dokumentere akkurat det. Men som sheet mask-jomfru må jeg nesten si meg overbevist! Mulig de koreanerne er inne på noe. 

Maskene er sponset av Vita. 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

NYHETSBREV