© Instagram: @kendalljenner

10 problemer flatbrystede jenter har

Problemer flatbrystede har

24. mars 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

En av tenårenes store frustrasjoner

 er pupper som aldri vokser ut. Og gutter, men det er en annen sak. Hva skjer når det du gjerne skulle hatt, aldri dukker opp? Da oppstår det problemer. Morsomme, ubetydelige og søte problemer vi kan skrive om nå, som virket så store og viktige da. Grunnen til at vi kan skrive om små pupper på en komisk måte er fordi vi håper så inderlig at du som leser dette er fornøyd med deg selv, akkurat som du er. Ingen trenger operasjoner, inngrep eller silikon noe som helst sted i kroppen.


Gjør det beste ut av det du har! Du er bra nok! 

1. Bikini

Hvis du mangler pupper, men har litt hofter og rumpe, betyr det at du må kjøpe bikini i separate deler. Naturligvis kommer de fineste og billigste i sett - dårlig gjort!

2. Jakten

Jakten på den perfekte BH som både sitter riktig, gir litt push-up effekt og som ikke ser ut som en trenings-BH virker uendelig. Hvorfor får man ikke de fine blonde-BH'ene i vår størrelse?

3. Stroppeløs

Hva er mer deprimerende enn å finne verdens søteste sommerkjole men ikke kunne kjøpe den? Ikke mye. Du vet at kjolen vil gli ned før du i det hele tatt har gått ut døren hjemme fordi du ikke har pupper til å holde den oppe. Like greit å bare finne en med stropper først som sist.

4. Ventetiden

Da du var yngre ble du fortalt at puppene vokser ut etterhvert. Guess what? Still waiting! 

5. Ønsketenkning

Det er kjipt å gå med venninner som har cupstørrelse dobbel D og vite at du aldri vil få så store pupper. Bare husk at du ikke sliter, og vil aldri slite med pupper som hopper idiotisk mye opp og ned hver gang du løper. Dessuten er BH'ene deres er et kapittel for seg selv - hvor mye pupp går det an å ha?!

6. Alltid tenårene

Da du var i tenårene trodde alle du var en gutt, og kalte deg deretter. Nå må du vise ID resten av livet fordi de små puppene får deg til å virke som en tenåring for resten av livet. Hurra for høye hæler!

7. Push-up

Takk de høyere maktene for oppfinnelsen av push-up BH'er. (hvis man har noe å i det hele tatt løfte, da....) Problemer oppstår når alle venninnene dine VET når du har på deg push-up, for puppene er ikke så store til vanlig. Dessuten må du hele tiden justere puppene for å få full effekt - kleint når noen ser på.

8. Passform

Shopping innebærer masse bæring fordi du er klok av skade. Toppene du tar med deg inn på prøverommet vil ikke passe, uansett hvilken størrelse du tar med. Noen topper er laget for de med litt større barm, og derfor vil de ikke sitte helt riktig på deg. Derfor er det bare å sette av masse av tid når den perfekte toppen skal plukkes ut!

9. "Hyggelige" kommentarer

"Du trenger jo ikke BH engang!" Selv om det var ment som en kompliment, er det faktisk ikke det. Jenter under 10 år trenger ikke bruke BH. Jenter over den alderen, bør. Dessuten vil vi! Vi vil ikke innse at vi har så små pupper at de ikke engang trenger og løftes opp.

10. Innlegg

Vi håper dette ble eksprimentert med i tenårene, slik at flausene unngås i dag. Å fylle BH'en med alt mulig rart, som sokker, papir og lignende, er ikke en særlig god idé. Av flere grunner. Det syns, først og fremst. Dessuten er det utrolig pinlig om noen kommenterer det. Og vi kan garantere at du vil grave deg ned i jorden hvis noe detter ut. Vær stolt av kroppen din, og ikke prøv å forandre noe.

 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!
Vi er også på snapchat: stylistano

 

 
 

NYHETSBREV