© Getty Images

9 problemer barmfagre jenter har

Puppeproblemer

3. februar 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

Selv om store pupper har sine fordeler, kan det ha like store og like viktige ulemper. Vi har gått en runde og samlet de mest irriterende, men også de mest morsomme problemene jenter med et stort frontparti har. 

Forrige uke skrev vi om problemer flatbrystede jenter har, og håper herved at motpartene nå kan få litt sympati for hverandre. Kjør liste!

Er du en shopoholiker? – Da kjenner du deg igjen i dene!

1. BH-jakt

Akkurat som jenter med små pupper, sliter vi med å finne BH'er som virkelig passer. Glem å kjøp undertøy på salg, i hvert fall på en helt vanlig butikk. Der blir dobbel-D-cupene revet vekk som nybakt brød. Som om de ikke var vanskelig å finne fra før av...

2. Spontanløping

For sent til bussen og må løpe? Forbered deg på vonde pupper og mange blikk. I en helt vanlig BH er store pupper farlig last på løpetur. De dunker opp og ned, spretter og hopper rundt og tiltrekker seg alle øyne fra en mils omkrets. Vi har flere ganger lurt på om det er innafor å holde dem mens man løper, men har kommet frem til at det ikke er helt greit.

3. Skjorter

Hvorfor er det sånn at de klarer å lage BH'er med passform til litt ekstra, men ikke skjorter? En vanlig bluse eller skjorte er essensielt i en hverdagslig garderobe, men ikke når knappene i plagget spriker og gir tilskuere innsyn fra siden. Skjorter med knapper er "big busted girls'" verste mareritt, og må unngås så godt det går. Uplanlagt innsyn er ikke greit.

4. Dobbelpupp

Dette fenomenet er svært pinlig. Ikke nødvendigvis for den det gjelder (fordi de ser det sjeldent selv) men for alle oss andre som legger merke til det. Dobbelpupp. Fenomenen oppstår ved ulike situasjoner - for liten BH eller forskjellige størrelser på brystene, som gjør at en pupp ikke får nok plass og dermed legger seg dobbelt. Et STORT problem for oss med store pupper. Det skjer så å si hele tiden.

5. Utringning

Utringede topper er på kanten - hvis det er hverdagslig liker du tydeligvis å leve et farlig liv. Puppene kan skli ut når som helst, og vil stupe frem hvis du for eksempel lener deg fremover. Ikke få oss til å begynne på stroppløse topper engang...

Les flere jenteproblemer her!

6. Push-up

Push-up-BH'er ser uendelig kult ut, og passer perfekt til en fin kjole en kveld ute på byen. Vi tror nok at push-up var tiltenkt de som ikke har så mye ellers, fordi push-up for store pupper er latterlig. Og da mener vi latterlig. Puppene blir dyttet opp til nesten under haken, og ser ikke pene ut der de henger.

7. Sovestillinger

Du har sikkert hørt et sted at gravide sliter med å sove på ryggen de ni månedene de har en litt større mage enn ellers. Jenter med store pupper kan aldri ligge på magen. Det er vanvittig vondt, og føles bare rart. Det ser også rart ut når vi ligger på ryggen, for da sklir puppene til siden. Struttepupper, my ass.

8. Blazer

Akkurat som med skjorter og bluser, er den perfekte blazeren vanskelig å finne. I hvert fall en som helst kan lukkes uten at det ser ut som man kveler en flodhest. Motetipset at man bare kan kaste en blazer over hvilken som helst kjole er en myte.

9. Crossover

Vesker med lang reim som liksom skal krysses over kroppen virker som en god idé på festivaler og konserter, men funker ikke like bra i praksis. For jenter med store pupper vil reimen legge seg midt mellom melonene som et pinlig skille. Det ser ikke særlig bra ut.


Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold