© Anniken Jørgensen

Prøv Annikens grove scones

Perfekt til en rolig og avslappet frokost eller kveldsmat!

11. desember 2018 av Anniken Jørgensen og Mathilde Sundal

Ingenting er bedre med en lat morgen hvor du kan drikke kakao og spise en god frokost. Spesielt hvis frokosten er hjemmelaget! Anniken har gitt oss oppskriften på hennes grove scones, som vi tipper alle kan klare å lage.

Ingredienser:

100g hvetemel
100g sammalt hvete, fin eller grov
1,5 dl mandelmelk
1/2 ss bakepulver
1/2 ts salt

Slik gjør du det:

Bland sammen mel, bakepulver, salt og mandelmelk. Rør sammen, blir deigen klissete så tilsett mer mel. Ta deigen ut av bollen og form den som en liten rund «bolle» og legg den over på et brett med bakepapir. Dytt kniven din i to rette linjer, og del deigen i 4. Stek på 200 grader i ca 10 min.

Så er det bare å kose seg!

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

NYHETSBREV