© Instagram: @kyliejenner

Kylie Jenners skjønnhetshemmeligheter

Kylies beautyhemmeligheter

9. mars 2017 av Stylista.dk

Kylie Jenner avslørte, i et nytt intervju, hemmeligheten bak skjønnhetsrutinene sine, og ikke minst de ikoniske leppene.

Vi er vant til å se nydelige Kylie med full sminke, falske øyevipper, bronzer og lipliner, når vi sammen med mer enn 33 millioner andre Kardashian/Jenner-fans følger med på reality-stjernens Instagram.

Det var på hennes egen Instagram-profil at hun tidligere i år løftet på sløret og avslørte sine nye, spennende fremtidsplaner som beautyvlogger. Blant annet har hun tenkt til å dele "How to get the Kylie look"-videoer.

Kylie er hekta på sminke, og i et nytt intervju med The New York Times har hun avslørt noen av sine største beauty-hemmeligheter: "Hvis jeg skal ut og se folk, pleier jeg ikke ha tung sminke på. Det ser ikke så bra ut på meg. Når du ser bilder på Instagram, er de som oftest fra en photoshoot eller et intervju. Hver gang jeg blir sminket profesjonelt, tar jeg gjerne et eller flere bilder."

Hun fortalte også at hun ikke liker å bruke parfyme fordi hun får hodepine.

Endelig avslører Kylie også hemmeligheten bak sine karakteristiske lepper, som en viss Dr. Ourian i Beverly Hills kan ta æren for. Leppene pynter hun med lipliner og leppestifter daglig. Selvfølgelig helst fra sine egne kolleksjoner. 


Saken er hentet fra Stylista.dk


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold