© Cornelia Grimsmo, Influencerne

Slik holder du deg fresh hele skoledagen

Tipsene som gjør hverdagen freshere.

5. september 2017 av Charlotte Sørvald

Da er det på'n igjen med skole og studier. Det er alltid litt tøft å begynne igjen etter en lang sommerferie, men ikke vær redd - hverdagen kan fort bli litt bedre med noen enkle hverdagstriks.

Før du drar hjemmefra:


Dusj

Dette tar du kanskje som en selvfølge, men å dusje før du drar på skolen vil garantert gjøre at du føler deg freshere.

Favorittparfymen

Å lukte godt er viktig for selvfølelsen. 

Velg riktig sminke 

Primer, primer, primer.. For at sminken din skal vare lengst mulig er det lurt å påføre en primer før eventuelt foundation og øyenskygge. 

Spis frokost

Uansett hvor tidlig du må dra hjemmefra, er det viktig at du tar deg tid til å spise frokost. Det trenger ikke å være så veldig mye mat, men det er viktig å få i seg noe for å få startet dagen riktig.

Pakk med deg lunsj!

For at du skal føle deg opplagt, er det viktig at du holder energinivået oppe gjennom hele dagen. Uansett om du kjøper mat på skolen, kan det være lurt å pakke med seg snacks til mellommåltider.


Hår

Velg en hårfrisyre som du vet holder hele dagen og som du føler deg fin med. 


På skolen:

Dette må du ha i vesken:

Tørrsjampo

Hvis dagen er stressende og svetten kommer snikende utover dagen, kan det være lurt å ha en liten tørrsjampo i vesken.

Deodorant

Ingenting er verre enn svettelukt - enough said.

Pudder

Utover dagen kan det hende at sminken falmer, eller du får overflødig olje i ansiktet. En redning kan være å pudre nesen og pannen, slik at du matter ned huden litt.

Parfyme

En liten "dæsh" med parfyme kan gjøre at du føler deg enda litt kvikkere med en gang. OBS: Ikke ta helt av - litt er nok. De fleste parfymer kommer i reisestørrelser, slik at du skal slippe å dra med deg en stor flaske overalt.

Face mist

Blir du litt trøtt og uopplagt utover dagen? Et lurt triks kan være å spraye litt "facemist" i ansiktet for å våkne. Ansiktssprayen er også perfekt for å tilføre huden litt ekstra fuktighet gjennom dagen.

Leppepomade

Leppene kan fort bli tørre og sprukne utover dagen - bruk en mykgjørende leppepomade for å få følelsen av friskhet.

Hårbørste 

En hårbørste og et lite lommespeil er begge et "must" for raske "touch-ups".

Hårstrikk

Hvis håre blir litt "ugreit" på slutten av en skoledag kan en hårstrikk være redningen. Sett opp håret i en rufsete "bun" eller en søt hestehale for å slippe hår i ansiktet.

Tyggis

Det er lurt å ha en tyggis på lur etter måltider eller kaffepauser. Du vil straks føle deg bedre ved å vite at du har kontroll på ånden.


Hold kroppen i væskebalanse

Vann er en av de viktigste måtene du holder deg fresh på i løpet av en dag. For at kroppen skal fungere som normalt og huden føles fin, bør kroppen din være i væskebalanse.


Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Vi er også på Snapchat - stylistano

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold