© Silje Økland, produsentene

Slik holder du huden fresh gjennom høsten

Sjekk ut våre høstfavoritter!

21. september 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Høsten er her, og med dette ønsker vi å invitere inn nye pleiende produkter til baderomshyllen.

Fukt og glød er noe vi alle ønsker oss hele året og her har vi samlet noen av våre nye favoritter som gjør høsten litt lysere. 

DEN ULTIMATE HUDPLEIESERIEN

Huden trenger masse fukt om høsten og serien Skin Oxygen fra Biotherm er alt huden din trenger i høst. Serien består av rens, rensende skin tonic, serum og en fuktighetsgelé. Skin Oxygen passer til alle hudtyper, lukter friskt, gjør huden myk, ren, og gir masse glød. 

Les også: Superproduktene for tørr og sensitiv hud!

BEROLIGENDE ANSIKTSSPRAY

La Roche-Posay Kildevannspray, 124,90,-

Perfekt å ha i vesken på jobb eller skolen. Passer til alle hudtyper og beroliger hud som er irritert på grunn av ytre påvirkninger som sol, kulde og tørr luft. 

Tørre lepper? Her er triksene du må kunne!

PRECLEANSE BALM

Dermalogica PreCleanse Balm, 479,-

Bli kvitt fet og uren hud med denne geniale rensen. Den fjerner også sminke! Den smarte rensevotten som følger med gir en dypere rens. 

 

SERUM

Lancôme Advanced Génifique Sensitive, 640,-

En skikkelig høst-boost til huden. Denne 2- i 1- løsningen fra Lancôme brukes som en kur og er perfekt for alle hudtyper, men spesielt for sensitiv hud. Etter en måned skal tørrhet, kløe og følsomheten i huden være redusert. Vi har testet den i en uke nå og er hekta! 

SLICE SHEET MASK

Kocostar Slice Sheet Mask, 46,51,-

Sheet-masker til ansiktet er veldig trendy i høst – og digg! Maskene fra Kocostar er morsomme med fruktprint og gir huden masse fukt og glød. 

 

KROPPSPLEIE

L'Occitane  Shea Ultra Rich Body Cream, 349,-

Mange sliter med tørr hud når det blir kaldere ute. Denne deilige kremen skal gi huden fukt, næring og pleie. Den lukter helt fantastisk og trekker raskt inn i huden. 

ÅRETS BESTE FOUNDATION

Bare Minerals Bare Pro Liquid Foundation, 479,-

Vår favoritt i år! Herlig konsistens som blender perfekt inn i huden, ser naturlig ut, dekker godt og har solfaktor 20. We love it!  

EKSKLUSIV DUFT

Disse lekre og eksklusive duftene kom i fjor og har stått øverst på ønskelisten siden. En av de nyeste duftene i serien er Parfait de Roses, som er vår favoritt. 

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!


VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO
 

NYHETSBREV