© Instagram, Getty Images

10 gøyale og enkle Halloween-kostymer

Snart er det Halloween og et kult kostyme trenger ikke koste så mye.

9. oktober 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

Med Halloween bare noen uker unna bør du ha sikret deg et kostyme allerede nå. Men hvis du mangler både idéer og penger, kan Halloween føles ganske håpløst. Sånn er det i hvert fall for oss hvert år; vi er alltid litt for sent ute til å finne et kostyme, og når vi endelig får rumpa i gir, er de beste kostymene utsolgt eller ikke inne i vår størrelse.

Derfor har vi tydd til internetthjelp for litt fresh inspirasjon. Her er 10 enkle idéer til Halloween-kostymer som verken er dyre, vanskelige eller kompliserte. 

Alt til Halloween finner du her!

ENKLE HALLOWEEN-KOSTYMER

 

1. Et Instagrambilde

Har du nylig kjøpt deg en ny PC, en TV eller et Ikea-møbel? Eller kjenner noen som har? Bruk pappen til å klippe ut en Instagramramme, og heng den rundt hodet ditt. Motivet på bildet kan være hva som helst - en vanlig duckface selfie, feriebilde eller noe annet gøy. Gå bananas på hashtaggene, og ikke glem #nofilter! Du kommer garantert til å få oppmerksomhet på Halloween-festen med dette kostymet.

@mayitomorales

2. 1989 av Taylor Swift

Kle deg ut som et old school CD-cover med rød leppestift og en kul genser. Fremgangsmåten er helt lik det forrige punktet; bruk hvit papp og en sprittusj, og heng rammen rundt deg for å bli Taylor Swifts nyeste album. Vær kreativ, her kan du kle deg ut som hvilken som helst artists cover. 

Universal Music Group

3. Bli en "Orange Is The New Black"-fange

Litt avhengig av om du er blond, brunette eller har kort, rødt hår, så kan du kle deg ut som en fange i Litchfield-fengselet. Bruk en khaki-drakt eller en beige bukse og topp, og gå uten sminke. Årets enkleste Halloween-kostyme?

@nuutmeg

4. Hannah fra "Girls"

For dette kostymet trenger du ikke gå toppløs og spille bordtennis med mindre du virkelig vil. En kort shorts og stram topp holder i massevis eller et hvilket som helst annet typisk Hannah-plagg. Funker best om du har kort, brunt hår, men en kopi av "Not that kind of girl" under armen bør være hint nok.

HBO

5. Avril Lavigne ca. 2002

Hvem hadde ikke lyst til å være like rocka som Avril på tidlig 2000-tallet? Nå kan du endelig oppfylle drømmen på Halloween! Rett ut håret så godt det går og smink øynene med mørk eyeliner. Finn frem Converse-skoene, en hvit singlet eller svart T-skjorte, et slips og en grønn bukse, og hvis du har - mange naglearmbånd. La folk gjette hvem du er på Halloweenfesten; noen kommer garantert til å gjette riktig.

Getty Images

6. Helga fra "Hey Arnold!"

Husker du blonde Helga med unibrows som alltid gikk i rosa kjole med en hvit T-skjorte under, og som egentlig var stupforelsker i Arnold selv om hun mobbet ham? Er du blond og har tilgang på en rosa kjole, er dette kostymet du bør gå for i år. For å fullføre looken, kan du printe ut et bilde av Arnold og lime det på et rødt hjerte.

@sophiescherger

7. DIY Halloweensminke

Prøv deg på en video tutorial fra Youtube, og smink deg skremmende for et helt nytt kostyme. Vi har samlet 8 videoer med enkle steg for steg-trinn du fint klarer selv.

@promisetamang

8. Andreplassen i en missekonkurranse

Selv om de smiler og tilsynelatende er glad på venninnens vegne, kan vi bare forestille oss hvor knust andreplassen i en missekonkurranse er. Med rennende mascara, en vissen blomsterbukett og et "miss congeniality"-bånd (fåes kjøpt på blant annet eBay) rundt en ballkjole, er kostyme så godt som komplett. 

@whitney_sandra 

9. Audrey Hepbrun á la "Breakfast at Tiffany`s"

Har du en "little black dress" og et perlekjede? Da kan du enkelt sette opp håret, kjøpe en croissant og være Holly Golightly på Halloween i år. Et must for stylistaer!

AMPAS

10. Favoritt-emojien din

Gå for et 2017-vennlig kostyme, og print ut en stor versjon av favorittemojien din fra emojipedia.com. (Eller tegn den hvis du klarer - enda bedre!) Lim arket på papp, og fest det på en pinne for den perfekte Halloweenmasken. 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold