© Eirín Kristiansen

10 problemer late jenter kjenner seg igjen i

Problemer late jenter har

22. mai 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

Som om livet ikke var hardt nok fra før, så har jenter en tendens til å ha et litt mer slitsomt liv enn gutter. Det kommer naturligvis helt an på prioriteringer, men som regel - litt mer stress og styr. Hvis man i tillegg er lat av natur, blir de vanlige jenterutinene et pes hver bidige dag. Vi har samlet topp 10 problemer bare late jenter forstår - vi har selvfølgelig forståelse for at du ikke gidder lese hele listen.

10 enkle negledesign til og med late jenter kan klare

1. Bad Hair Day

For noen jenter er bad hair day et mareritt hvis de ikke har tid til å dusje. For deg - no problemo! Enten skal håret opp i en hestehale, en messy bun eller stappes inn i en lue. Quick fix!

2. Snooze-knappen

Alarmen er din verste fiende, men snooze-knappen er din beste venn. 07.00 - tid til å dusje! 07.15 - du har fremdeles tid til å fikse håret! 07.30 - nå rekker du så vidt å sminke deg! 07.45 - LØP!
Hvordan du ser ut den dagen avhenger dermed naturligvis av hvor lat du er den morgenen. Du identifiserer deg rett og slett ikke med jenter som bruker en time om morgenen til å se bra ut. Hva er vitsen? Det er det indre som teller, ikke sant? ... ikke sant?

3. Dusjen

Å dusje er en slitom affære. Den første mållinjen som må krysses er dørstokken inn til badet. Deretter må klærne av - det er slitsomt. Så må du vente til vannet blir varmt - det tar lang tid. Så skal du ha shampoo i håret og deretter vaske det ut - sliten i armene. Kroppen på smøres inn i såpe - store, slitsomme bevegelser. Og så, på gode dager med mye energi, skal leggene barberes. Et rent slit, spesielt på sommeren.

4. Neglelakk

Å vente på at neglelakk skal tørke tar altfor lang tid. Vi har alle ting vi skulle ha gjort, og alle de tingene innebærer å faktisk bruke hendene. Hva skulle vi gjort uten quick dry top coat?!

5. Sminke

Sminkerutinen til late jenter om morgenen er concealer under øynene og på kviser, og mascara eller eyeliner. Ferdig. Ingen vits i å bruke mye krefter og lang tid på å smøre foundation med hudfarge på huden, og så legge mørkt pudder på kinnbena du nettopp dekket over. Ærlig talt.

Les flere jenteproblemer her!

6. Accessories

Hvorfor enkelte mener at man trenger flere smykker for å bytte på og style til forskjellige antrekk, vil late jenter aldri forstå. Det ene kjedet vil utmerket godt funke til både hverdag og fest, jeans og skjørt. Dessuten var det en gave, og du gidder ikke bruke tid på å kjøpe et nytt når du allerede har et.
Og forresten - du trenger ikke flere øredobber, heller. Hullene i ørene har grodd igjen fordi du aldri gidder å ta på øredobber på en hverdag.

7. Gulvet er den nye garderoben

Når late jenter først skal bry seg om hva slags klær de skal ha på seg, så må fokuset kun være på den ene oppgaven. Derfor gidder vi ikke brette klærne pent sammen og legge de tilbake i skapet etter at vi har prøvd dem - det tar for lang tid. Det er mye enklere å bare legge de pent (rotete, i en haug) på gulvet og heller rydde opp igjen senere. (Om to uker)

8. Knapper og skolisser

Hvorfor livet ikke bare kan bestå av borrelås og glidelås er et myserium for late jenter. Hvorfor ikke bare gjøre det enkelt for alle? Men når det er sagt - vi finner alltid en omvei. Converse-skoa har ikke blitt knytt; lissene er akkurat passe løsnet til at man bare kan kippe føttene nedi. Skjorter blir aldri kneppet helt opp; bare til vi får hodet igjennom. Energi- og tidsbesparende!

9. Høye hæler

Vi skjønner at høye hæler gjør rumpa og leggene fine og alt det der, men det er jo så vanvittig mye pes! Vakle frem og tilbake, balansere seg frem, snuble litt her og der - hva er poenget? Hva får vi ut av det? Nada. Det er bare slitsomt.

10. Generelt sett

Generelt sett, så gidder vi ikke. Mister vi noe på gulvet, kan vi enkelt bare plukke det opp med bena. Vi trenger ikke gå ut av sengen for å hente boka som ligger på andre siden av rommet. Vi bare klatrer ut på henda med bena fremdeles i senga. Vi gidder ikke rope, heller. Beskjeder kan da sendes på messenger selv når mottakeren sitter i samme hus. Hva skal folk med strykejern og strykebrett, forresten? Stryke klær? Hva ellers bruker man rettetangen til da?

Himmelen!


Les mer om mote og skjønnhet på Costume.no: Slik velger du riktig parfyme

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Psst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold