© Dajana, Karolina Maria

10 sminkeprodukter youtubere elsker

Youtubere elsker disse

17. februar 2017 av ida Ørsal Angvik

@dajanamakeup @karolinagriciute

Takket være YouTube kan alle nå lære seg å bli sine egne makeup-artister. De detaljerte filmene guider oss gjennom hvordan og hva man skal legge av sminke, men hvilke produkter er de beste? 

Vi har plukket ut 10 produkter sminke-youtubere elsker. 

 

1. Beautyblender, 169,-

Kan man legge sminke uten beautyblender? Den er nesten umulig å unngå når man titter på sminkefilmer på YouTube og er tydelig noe enhver sminkeinteressert må ha. 

2. Anastasia Modern Renaissance øyenskyggepalett, 545,-

Denne paletten eies av de aller fleste sminke-youtuberne med god grunn. Fargene er feminine og perfekte til de som liker å bruke øyenskygge både til hverdag og fest. 

3. Benefit Watt´s Up highlighter, 306,-

Etter at Kim Kardashian la ut en film på appen sin hvor makeup-artisten Mario bruker Watt´s Up til å legge den populære sminketrenden "strobing", har produktet blitt røsket ut av hyllene på varehusene.  Highlighteren har også blitt en gjenganger på YouTube. 

4. Laura Mercier Translucent pudder, 338,-

Translucent-pudderet ble sett på Kylie Jenners snapchat da hun viste hvordan hun legger sin egen sminke. Pudderet kan brukes til å sette sminken, eller til å bake ansiktet, slik som Kylie gjør her

5. MAC, Prep + Prime Fix, primer, 165,- 

Skal sminken sitte godt hele dagen må man ha en god primer, og siden denne stadig dukker opp på YouTube regner vi med den er god.

6. Urban Decay, øyenskygge Primer, 105,-

For å få mest ut av øyenskyggen anbefaler YouTubere å bruke en primer på øyelokkene før man legger øyenskygge, slik at den sitter bedre og varer lengre. 

7. Beauty UK, Ultimate Contour Stick, 99,- 

En mørk farge til konturering som fremhever trekkene i ansiktet? Ja, takk! 

8. Giorgio Armani, Luminous Silk Foundation, 440,- 

Armani kan takke Kim Kardashian for at de nå er en av de mest brukte foundationene. Luminous var å se i en sminkefilm laget av Kim selv, og ble fort plukket opp av jentene på YouTube. 

9. Anastasia, Brow Wiz, 235,-

Noen liker pomaden og andre brynspennen, men en ting er sikkert, Anastasia er best på bryn. 

10. Bobbi Brown, foundation stick, 410,-

Enten man ønsker å bruke den til foundation eller konturering - Youtubere viser at Bobbi Browns foundation kan brukes til det meste. 

 

 

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold