5 skjønnhetstriks alle burde kunne

5 skjønnhetstriks

21. april 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

Selv om det virker sånn, så er det ikke alltid like lett å være jente. Vi bruker skarpe metaller, varme redskaper og vi er ganske nære øyet flere ganger i vår skjønnhetsrutine - med andre ord, ikke så lett. Derfor har vi i Stylista samlet sammen 5 triks som forhåpentligvis gjør hverdagen din litt lettere.

Har du prøvd dette før?

Vinn Bli Ny-dag med Max Factor og Annette Haga!

SMINKETIPS:

1. FYLDIGERE LEPPER PÅ 30 SEKUNDER!

Hvis du gjerne vil ha litt fyldigere lepper uten å bokstavelig talt fylle dem, så har vi et lite triks til deg. Bruk en lys eyeliner eller lipliner og tegn på midten av leppene dine. Deretter blender du det ut i leppestiften med fingeren din. Voila!Foto: Instagram

Beautytips du må sjekke ut: Jojobaolje

2. HVIT EYELINER UNDER ØYENSKYGGEN/HVIT NEGLELAKK UNDER FARGEN

For å få fargen på øyenskyggen og neglelakken til å virkelig "poppe", er det best å bruke hvitt under. Du ville ikke malt grønn maling over blå, ville du? – Exactly. 


Foto: The Beauty Department

Solpudderet som gir fantastisk glød ser du på Costume.no!

3. Rask og enkel negldesign: plaster!

Hvis du har dårlig tid, ustødig hånd eller bare ikke gidder, så har vi et triks som kan gi deg supersøte negler på 1-2-3! Legg et plaster med hull over tørr neglelakk, og mal over med den fargen du vil bruke. Ta-da! 


Foto: Flickr

4. Leppestift som varer lenger

For å få leppestiften til å vare dagen ut, kan du holde et papir over leppene dine og børste et tynt lag med løst, gjennomsiktig pudder over. (Dette trikset fungerer også på eyeliner - stryk litt svart øyenskygge over linjen du har tegnet, og eyelineren holder seg fin.)


Foto: Lauren Conrad

Så mye kan du spare på sminken vi elsker!

5. Glitterneglelakk som er enkel å få av

Vi elsker glitter på neglene, men hater at det er så vanskelig å få av igjen. Heldigvis er redningen ganske så enkel og billig! Smør et tynt lag med lim på neglene, og la det tørke. Deretter tar du på ønsket neglelakk, og fortsetter dagen som vanlig. Når du vil fjerne neglelakken, er det bare å dra den av igjen! Herlig, ikke sant?


Foto: Wacky Laki


Følg @stylistano på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat: stylistano ;)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold