Frisk opp vinterhuden
© Annijor, produsentene, Getty Images

6 tips til grå vinterhud - Sminketipsene som gjør deg fresh

6 tips til grå vinterhud

6. januar 2019 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

"Du ser litt trøtt ut?" Eller, "er du litt dårlig?" – Er to spørsmål du ikke vil høre når du hverken er trøtt eller syk. Allikevel er dette en vanlig feil på vinteren. Har kinnene dine mistet farge, er hudfargen din blek, og har leppene dine mistet så mye glød at de har samme farge som huden din? Kunne du nesten handlet med de posene som ligger under øynene dine? Hvis svaret ditt er ja på mange av disse spørsmålene er det kanskje lurt å "gjøre seg fresh igjen". De aller fleste opplever akkurat dette, noen klarer å sminke det bort, andre ikke. 

Er du lei av å se syk ut? Her er tipsene som redder hverdagen. 

1. FOUNDATION 

Når du er syk, eller ser syk ut, er huden din ganske gusten og livløs. Velg en foundation med en svak farge som gir varme og glød til hudfargen din. Det gjør at du ser sunnere og friskere ut.

Vår favoritt i vinter er Guerlain Lingerie De Peau Foundation, som gir en flott glød og tørker ikke ut huden. Og børsten Lingerie De Peau Foundation Brush er helt fantastisk. 

2. EYELINER

Unngå å bruke en eyeliner som "smudger". Man trenger en som ikke sklir ut om man bruker eyeliner på våtlinjen. Hvis du føler at en svart farge gjør øyet for mørkt, så kan du bruke en brun nyanse som ikke er så hard. 

3. VIPPETANG

Bruk vippetang, det vil faktisk gjøre en enorm forskjell. Selv om du ser litt sliten ut, åpner og løfter den øynene dine. 

4. CONCEALER 

Det finnes en rekke concealere, men de med litt oransje undertoner vil motvirke blåfargen som kommer av de forhatte mørke ringene under øynene dine. I tillegg vil en slik concealer lyse opp området. Velg en nyanse lysere enn din egen hudfarge. 

Vi anbefaler Dior Fix It Colour, som er en farget concealer som skjuler problemområdene dine. Blå jevner ut gule hudtoner og gir glød, aprikos skjuler mørke partier og pigmentflekker på hud som er mørk, gul korrigerer mørke ringer under øynene og mørke partier på hud som er lys, og grønn er perfekt for deg som har røde partier i ansiktet. 

5. LEPPER 

Når du ikke ser så frisk ut så kan huden nesten se litt død ut og og leppene er bleke og livløse. Da kan man sette litt farge i leppene, men velg en naturlig nyanse for å beholde den friske looken. 

6. ØYEDRÅPER 

Øyedråper lindrer tørre og trette øyne.

Vi sverger til Clear Eyes Cleye. 

Psst! Hvis du sliter veldig med trøtte og hovne øyne med mørke ringer, er øyebehandlingen Hydradermie Eye Logic redningen. Den nye behandlingen skal "umiddelbart minimerer synlige tegn på aldring og trøtthet". Vi testet den før jul og ble kjempefornøyde. 

  

Følg @stylistano på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat; stylistano

NYHETSBREV