Beste foundation.
© Instagram/Cornelia Grimsmo og Eirin Kristiansen

Influencernes favoritter: Foundation

Se hvilke foundation influencerne aka "beauty-ekspertene" helst bruker.

27. februar 2018 av Charlotte Sørvald

Influencerne har fortalt oss hvilke produkter de ikke klarer å leve uten, og forrige uke var det mascara som stod på planen. Denne uken er det foundation som står for tur, og når det er beauty-ekspertenes favoritter, kan vi nesten love at disse produktene ikke skuffer. Kanskje finner du en ny favoritt? 

OBS: Vær oppmerksom på at produktene vedlagt ikke nødvendigvis stemmer overens med fargetonene til influencerne. 

Cornelia

Cornelias favoritt er Clarins Everlasting Cushion Fundation. Denne er heldekkende, gir glød og fuktighet, og kanskje én av de viktigste faktorene: den gir høy solbeskyttelse. 


Beste foundation.
© Produsenten, Instagram/Cornelia Grimsmo

Chioma

Beauty-vloggeren Chioma elsker NYX Professional Makeup - Total Control Drop Foundation, og sier dette om produktet: 

"Dette er en foundation som kommer i hele 24 farger! Det betyr at de aller fleste fra lys til mørk hud bør har muligheten til å finne sin farge. Foundationen legger seg veldig fint på huden og har en matt finish, som allikevel gir huden en fin og naturlig glød. Den er veldig lett å jobbe med og du kan tilpasses din foretrukne dekkevne. Enten du ønsker lett, medium eller full dekk. Den holder lenge og passer til alle hudtyper".

Beste foundation.
© Instagram/Chioma, Produsenten

Karolina Maria 

Carolina Maria bruker aller helst TOO FACED Born This Way Foundation. Denne er heldekkende og skal skjule alle uønskede ujevnheter. I tillegg inneholder den kokosvann som tilfører huden rikelig med fuktighet. 

Beste foundation.
© Produsenten, Instagram/Maria Karolina

Silje

Siljes favoritt er YSL All Hours Foundation, og sier dette om produktet:

"Jeg elsker at den er silkemyk og glatt. Den gir meg både et fint lerret til å jobbe videre på, samtidig som den er middels dekkende".

Beste foundation.
© Instagram/Silje Økland, Produsenten

Annette

Annette elsker BAREPRO Performance Wear Liquid SPF 20. Det er en flytende mineralfoundation som skal pleie huden samtidig som den er heldekkende. 

Beste foundation.
© Produsenten, Instagram/Annette Haga

Eirin

Eirins favorittfoundation er Clarins BB Skin Detox Fluid. Den beskrives som "halvt hudpleie – halvt make-up", og skal gi masse fuktighet til huden. 

Ps: Eirin bruker fargen 01. 

Beste foundation.
© Instagram/Eirin Kristiansen, Produsenten

Sanne

Sannes favoritt, Estee Lauder Double Wear Foundation, har svært høy dekkevne og skal holde seg jevn og fin gjennom hele dagen. 

Beste foundation.

Anniken 

Annikens favorittprodukt er Giorgio Armani Foundation Maestro Fusion. Denne lette "super-foundation" skal absorbere fort og etterlate huden uten spor av masse sminke. 

Beste foundation.

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

NYHETSBREV