© Hanna-Martine

Bli bedre kjent med Youtube-stjernen Hanna-Martine

Q&A's med Hanna-Martine

6. juli 2016 av Annette Haga

Stylista sin egen Youtube-stjerne, Hanna-Martine, har over 41,400 abonnenter (!), og legger jevnlig ut nye videoer på på kanalen sin.17-åringen fra Sarpsborg er knallgod på makeup og tutorials, men viser frem mye personlighet og humor i videoene sine. I en av hennes nyeste videoer svarer hun på spørsmål fra følgerne sine. 

Bli bedre kjent med henne under!

Hvis du skulle begynt på en ny idrett nå, hvilken ville du ha valgt?

Jeg tror kanskje jeg ville begynt på svømming, eller ridning igjen - selv om jeg ikke ser på det som en idrett, men mer som en hobby.

Hva skal du gjøre i sommer?

Jeg skal på tur med EF! Jeg reiser til et campus i New York og blir der noen uker,  og så skal jeg være på hytta, med venner og kjæreste.


Har livet ditt endret seg etter at du ble kjent?

Det har endret seg i form av at folk kommer bort til meg når jeg er ute, og at jeg er mye mer bevisst over hva jeg legger ut. Jeg er veldig nøye på at dere skal få et riktig inntrykk av meg og lære meg å kjenne meg så godt som overhodet mulig. Jeg har også blitt flinkere på å formulere meg riktig, både skritlig og muntlig. Hele livet har egentlig forandret seg, utenom venner, familie og kjæreste selvfølgelig.


Hva mener du om mobbing?

Jeg har opplevd mobbing i mange år selv og vet hvor trist det er. Jeg hater selvfølgelig mobbing, uansett om det skjer over nettet i virkeligheten. Jeg synes det er så bra når folk stiller opp for andre som blir mobbet, og det har jeg gjort mange ganger selv. Det er jeg stolt over. Det er mange som ikke tør å si ifra, og det synes jeg er feigt og dårlig. Det er bedre å si ifra én gang for mye. 


Hva er det viktigste i livet ditt?

Familien er det viktigste jeg har i livet mitt, og jeg ser også på vennene og kjæresten min som familie. Familie forbinder jeg med mennesker du ikke trenger å gjøre deg til for, som du kan si alt til og som du ikke er redd for at plutselig skal forlate deg. Masse kjærlighet og tillit. 


Skal du og Anders flytte sammen etterhvert?

Jeg ser selvfølgelig for meg å flytte sammen med Anders om vi er sammen når det passer seg å flytte ut. Såklart, det er jo derfor jeg er sammen med Anders, fordi jeg ser for meg at det kommer til å vare.

Hvorfor er du i så godt humør hele tiden?

Jeg er egentlig bare veldig fokusert på at jeg skal være i godt humør, jeg skal være snill og hyggelig mot andre. Fordi det er de beste menneskene jeg vet å møte selv - jeg elsker å møte blide mennesker som gir mye av seg selv. 


Hva er ditt beste råd til de som er yngre enn deg selv?

Lev akkurat her og nå! Vær deg selv. Jeg husker jeg tidligere var så opptatt av hva andre tenkte - men drit i det! Prøv ditt aller beste å bare skyve det bort og ikke bry deg om hva andre tenker. Om jeg skulle brydd meg om hva folk tenkte om Youtube, så hadde ikke jeg drevet med Youtube i dag. Du kan ikke, du burde ikke, og du må ikke la deg styre av hva andre synes. For det er ikke viktig! Nyt livet og sett pris på de rundt deg - og mitt siste tips er: VÆR SPONTAN!

Sjekk ut flere videoer fra Hanna-Martine her!

 FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM
Vi er også på snapchat; stylistano 

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold