Dajana Tomanovics sminkebok
© Dajana Tomanovic

Dajana Tomanovic med ny bok: – Det har vært tøft

En av landets største makeup-artister har gitt ut bok.

8. november 2017 av Ida Ørsal Angvik

En av landets mest kjente og populære makeup-artister med over 100 000 følgere på sosiale medier, har gitt ut bok. Dajana Tomanovic har holdt sminkekurs i Norge og i utlandet, og nå er det din tur til å lære hennes sminketriks og teknikker som brukes på de største kjendisene verden over. 

Ved hjelp av steg-for-steg tar Dajana deg trinnvis gjennom hennes beste triks og hemmeligheter, sånn at du kan bli din egen makeupartist. 

– Jeg håper boken min vil være med på å hjelpe deg. Ikke bare til å bli flinkere med makeup og lære nye ting, men også for deg som trenger inspirasjon, komme deg ut av vanskelige tider og ikke minst for deg som ønsker å følge drømmene dine. Fordi alt er mulig.

Dajana Tomanovic nye sminkebok

EN TØFF BARNDOM

Selv om Dajana Tomanovic tilsynelatende lever et glamorøst liv med kjendiser og eksklusive reiser, legger ikke makeupartisten skjul på at livet har vært tøft. På bloggen skriver hun: 

– Hele skoledagen fikk jeg gjennomgå. Det var iskaldt ute så jeg måtte ha på meg den nye boblejakken min i friminuttene. Lærerne låste klasserommene, så jeg kunne ikke sitte inne. men det passet jo perfekt for de andre barna. Jeg ble dyttet ned i en snøhaug og alle lo og skrek "pingvin". De mente jeg lignet en pingvin med den nye jakken jeg hadde fått av mamma. Jeg gråt så mye. 

En barndom preget av mobbing gjorde at Dajana fant gleden i andre aktiviteter enn de andre barna, nemlig sminke. I boken forteller hun om oppveksten og hvordan hun kom seg gjennom de tøffe dagene. 

– I boken deler jeg ALT med deg om mine beste tips til å oppnå suksess, og hvordan du kan gjøre det mulig å leve ut drømmen din. Lite visste jeg da jeg satt på do og spiste lunsj mens tårene trillet, at jeg den dag idag skulle lansere en bok og oppnå alt det jeg har gjort så langt i karrieren min. 

Boken til Dajana, Din helt egen masterclass, kan du finne hos bokforhandlere landet over. 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold