© Getty Images

De beste skjønnhetsøyeblikkene fra Kardashian-gjengen

Kardashian-sminkeøyeblikk

4. mai 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

Verdens kanskje mest kjente familie for øyeblikket, Kardashian/Jenner-klanen, klarer å skape overskrifter kun ved å skifte hårfarge. Vi innrømmer lett at vi har latt oss rive med av hysteriet og synes det er like stas hver gang Kylie har oppdatert Snapchat-story'en sin med 114 sekunder. 

Les også: Se Kim Kardashian på forsiden av Vogue helt uten sminke!

Selv om hverdagen i realityserien "Keeping Up With The Kardashians" er like lite glamorøs som vår, er hele gjengen alltid like feilfrie når de trår på den røde løperen. Bare tenk på det - konturering hadde aldri blitt så stort hvis ikke Kim hadde kastet seg på trenden, store, falske lepper har aldri vært like omdiskutert som da Kylie plutselig dukket opp med det og Kendall Jenner har sammen med flere andre dannet moteverdens mest populære jentegjeng.

Kanskje de ikke er verdens beste rollemodeller eller har god innflytelse, men å la seg inspirere av deres aller beste skjønnhetsøyeblikk; det må være lov. 

Kim 

Få ser like bra ut med oljete hår dratt bakover som Kim, ikke minst uten å se harry ut. Makeup'en er lagt noenlunde naturlig, slik at den trange, rosa kjolen er det som fanger blikket ditt først og fremst. 


Se Costume.no: Kylie lanserer nytt skjønnhetsprodukt!

Kendall

Sexy blikk, ugredd hår og definerte, mørke øyenbryn på Michael Kors' catwalk tidligere i år, den perfekte, late høstlooken.

Khloé

Glamorøs Hollywood-look med voluminøse krøller, mørk leppestift og rød kjole. Classy! Looken er superelegant, og passer Khloé helt perfekt. 

Les også: De er Victoria's Secrets første søskenpar

Kourtney

Kourtney perfeksjonerte midtskillen med glatt, rett hår, lange øyevipper og gloss på leppene, kombinert med en fresh sommerfarge på jumpsuiten. 

Kylie

Uredd dukket Kylie opp på AMAs røde løper i full 90-tallsstil, med burgunderrøde lepper og grønne striper i håret. Modig, men vi digget det!

Kim

En oppklippet "lob" var et sofistikert og riktig valg da Kim lot de lange lokkene falle for et par år siden. 

Kendall

Høy hestehale og røde lepper var et elegant valg da Kendall og Kylie lanserte deres gjestekolleksjon for Topshop tidligere i år. Tommel opp opp opp for fantastisk fin highlighter på kinnbena!

Kylie

Kylie så smashing ut i en slags sexy Cleopatra-look med nude kjole som matchet leppene, markerte katteøyne og svart, bølgete hår.

Kourtney

Å matche sminken med kjolen er uventet kult når fargene har en sterk, juvelaktig palett. Denne stylingen skal vi la oss inspirere av senere.

keep up with the kardashians

Kendall

Selv om du ikke har kjole med diamantelementer på brystet, er vi sikre på at du vil se like bra ut som Kendall med svart eyeliner, midtskill, bronzer i kinnene og lyse lepper.

Khloé

Khloé fikk øynene våre opp for hvor fint ombréeffekten fungerte i naturlig mørkt hår. Og hun kler det så innmari godt selv også!

Kim

"Break the internet" er visst en hobby for Kim Kardashian, for da hun ble blond til moteuka i Paris, snudde hun mediehus på hodet verden rundt. Ingen fikk ut nyheten fort nok! Personlig synes vi hun kledde det, men lykken ble dessverre kortvarig.

Kylie

Dette er kanskje vår personlige favoritt av alle stilene Kylie har prøvd ut det siste året. Pastellgrønt, havfrue-aktig hår, kombinert med solkysset hud, rosa lepper og gullsmykker er virkelig tommel opp.

Khloé 

Khloé er visst også tilhenger av å matche eyelineren med kjolen, og denne kombinasjonen er gudinnelignende. Hun kler det blonde håret, og med litt mørkere hud er den kongeblå fargen helt fantastisk.

Kardashian fan? Les alt om sesong 12 av "Keeping Up With The Kardashians" her!

Kourtney

Denne ferskenfargen bør Kourtney bruke oftere! Leppestiften som matcher er toppen av kaken, og panneluggen er ikke så verst den heller. 

- Innholdet er inspirert av Harper's Bazaars.

 

Les også: Slik styler du skinnjakken

Les også: 10 emojier du garantert har misforstått

Les på Costume.no: Denne fuktighetskremen bruker Kim Kardashian

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Psssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold