© Instagram

Disse skjønnhetsproduktene er Cara Delevingnes favoritter

Dette er Caras favorittprodukt!

27. mars 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Supermodell, designyndling og it-jente Cara Delevingnes glød ser ikke ut til å slokke med det første. Paparazziene er helt ville etter henne, instagramkontoen hennes har flere følgere enn noen gang, og de største motehusene vil ha henne på sitt lag. 

Til Daily makeover har hun fortalt om sine skjønnhetsrutiner, og vi syns det var så interessant å få med seg at vi måtte dele det med leserne våre også.

CARA DELEVINGNES SKJØNNHETSFAVORITTER: 


"Jeg prøver å bruke så naturlige produkter som mulig," forteller hun. Hun bruker ansiktsservietter fra Simple  (kr 46) til å få vekk sminken om kvelden, eller olje fra Chanel hvis det er på øynene. Ansiktskremen hun bruker, er kjøpt i en spesialbutikk i New York. 

For å holde håret mykt og glansfullt gjennom hele dagen, forteller Cara at hun bruker Bumble and Bumbles Hairdresser Invisible Oil. "Man trenger ikke å vaske håret på en uke eller noe sånt. Det er fantastisk!"

Og på de berømte øyenbrynene? "Bare litt øyenbrynsgelé. Også bruker jeg balsam i dem, eller så blir de veldig grove."

Superjenta Cara er å finne i omtrent alle motekampanjer for tiden. Hennes spudlene personlighet og tykke øyenbryn har gjort henne ettertraktet i high end-markedet. Hun har vært Burberrys ansikt utad, og var i Vogue allerede som tiåring. Hun har egentlig gått visninger for omtrent alle de største merkene du kan komme på - og enda flere.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold