© Chloé

Ekslusivt intervju med Clémence Poésy

Intervju med Clémence Poésy

31. oktober 2014 av Stylista

Den vakre franske skuespillerinnen Clémence Poésy kjenner du kanskje igjen som den ettertraktede Fleur i Harry Potter. I tillegg til å være en av de fremste skuespillerne i Frankrike, har hun også vært modell for det ekslusive merket Chloé. Hun frontet først duften sammen med Chloë Sevigny og Anja Rubik mellom 2008-2010, og er nå ansiktet for den nye duften "LOVE STORY". 

"Det var veldig viktig å finne riktig person til å fronte parfymen. Clémence var nettopp det da hun har en naturlig tilknytning til Chloé. Hun er slående vakker. Nå som hun er litt eldre er det nesten som hun er mer fengslende- hun har mer livserfaring, og hun gir virkelig noe til følesen av hele kampanjen. Hun uttrykker den nye modernitet og femininitet." -Clare Waight Keller, Creative Director for Chloé  

ESKSLUSIVT INTERVJU MED CLÉMENCE POÉSY

Om hennes rolle som ansiktet til Chloés nye duft "LOVE STORY", beautyrutiner, mote, stil, favorittsteder, shopping og mye mer!

Hva representerer merket for deg? Hva liker du mest med Chloé?

- Det er noe utrolig romantisk og i tillegg lekent med Cholé. En følelse av frihet.

Hvem er Chloé kvinnen? Kjenner du deg igjen i henne?

- Jeg har alltid elsket Chloé-kvinnen. Hun har en femininitet som ikke er aggresiv, alltid fasinerende, lysende og dansende. Hun er blandet med energi, innovasjon, humor, og igjen, frihet.

Hvordan vil du definere din stil?

- Jeg gjør ikke det.

Hva tror du Clare Waight (Creative Director for Chloé) har gitt merket?

Jeg tror Clare har fanget essensen av Chloé og vet akkurat hvordan man skal kle kvinner i kjoler som forteller historier, kapper som beskytter de, og jakker som gjør dem sterkere.

Hva betyr parfyme for deg generelt?

- Det er en av de måtene vi presenterer oss til verden, hva som er igjen av oss etter vi har gått ut av et rom, etter vi har gått opp noen trapper. Jeg føeler at noe av meg mangler hvis jeg har gått fra huset uten at jeg har på meg parfyme. Jeg liker å ha en parfyme som folk gjenkjenner, som folk husker. En lukt som er min. Jeg har også andre parfymer jeg bruker hvis jeg spiller en mer maskulin rolle. Jeg hadde for eksempel en på meg da jeg spilte i Joan of Arc, jeg følte meg sterkere på grunn av parfymen.

Du har jo frontet Chloé Signature parfymen tidligere, hvorfor ville du representere Love Story?

- Fordi det er sjeldent og verdifullt å bli fulgt mens man vokser slik som jeg har blitt. Jeg er veldig glad i Chloé, og deres lojalitet rørte meg veldig.

Beskriv "LOVE STORY" med tre ord? Hva liker du med parfymen?

- Den er gledelig og frisk - en summer spirit.

Hvordan har du forandret deg i de siste 6 årene siden du først frontet Chloé?

- Jeg er ikke helt sikker faktisk... Jeg har reist, elsket og lært. Alt det har nok forandret meg.

Hva er din skjønnhetsrutine?

- Sove, le, gå, yoga og kysse.

Hva er din skjønnhetsrutine om morningen?

- Sprayer ansiktet med masse vann.

Natten?

- Renser huden.

Hvilke produkter har du alltid med deg?

- En mørk rød leppestilft på regnfulle dager gjør dagen litt bedre, og lavendel håndkrem for å unngå at hendene mine blir tørre.

Hva slags sminke har du på deg til hverdag og fest?

- Jeg bruker ikke noe særlig sminke hvis jeg ikke er på jobb. Og hvis jeg gjør det bruker jeg litt kobber/brun sminke ved øynene, eller en veldig matt rød leppestift, men jo mindre jo bedre.

Hvor tar du på parfyme?

- Halsen, håret eller håndleddet. Jeg tar alltid parfyme på meg før jeg drar ut uansett tidspunkt.

Har du lært noen tips fra makeupartiser du kan dele med oss?

- Bruk fingerne så mye som mulig, litt skinn i hjørnet av øynene dine, eksperimenter med farger til du finner de som passer deg best.

Hvem er ditt moteikon?

- Den fascinerende Lee Miller.

Must have når du reiser?

- Skjerf, bøker og musikk.

NYHETSBREV