© Max Factor

Er du Årets Makeupjunkie?

Årets Makeupjunkie - stor kåring!

22. april 2015 av Stylista

Mens Stylista leter etter Årets Stylista 2015, er Max Factor på jakt etter Årets Makeupjunkie.

Vår definisjon av en makeupjunkie er en som ikke kan leve uten makeup og glam. Hun elsker å teste ut nye makeuplooks, prøve nye produkter og har en sminkepung som bugner av både klassikere og sesongens hotteste nyheter. Hun følger med på hva som er det siste innenfor makeuptrender, og lar ofte makeupen være prikken over i’en når hun setter sammen et antrekk eller prøver en ny look.

Er det kanskje akkurat DEG vi er på jakt etter? Da må du fortsette å lese!

DELTA OG VINN:

Hadde det ikke vært fantastisk å vinne makeup for et helt år, og en eksklusiv 1-1 makeuptrening med Max Factors ansvarlige makeupartist Linda Wickmann? For det er nettopp dette vinneren av Årets Makeupjunkie stikker av med.

Linda er i tillegg til å være Max Factors ansvarlige makeupartist også fast makeupartist for

Moods of Norway. Hun jobber til daglig med de største motemagasinene, og har flere kjente navn på sin kundeliste.

Totalverdien på premien er på ca. 20.000 kr.

Vinneren av #åretsmakeupjunkie2015 annonseres på årets store happening, nemlig Årets Stylista 2015 som går av stabelen i juni. Vinneren får selvfølgelig også en billett til eventet, til seg og en venn. Max Factor dekker hotell og reise tur-retur Oslo.

Hvordan deltar du i konkurransen?

Det er superenkelt! Du trenger bare å laste opp et bilde av deg selv på Instagram som får frem makeupjunkien i deg. Tag bildet med #åretsmakeupjunkie2015. Og vips, så er du automatisk med i kåringen! Husk å tagge den du vil ta med deg i bildet.

LYKKE TIL!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold