© Gettys

Festsminke: Smokey bronze

Festsminke: smokey bronze

12. november 2014 av Stylista.no

Festlooken er vel så viktig som antrekket nå som festsesongen nærmer seg. Julebord, romjula og nyttårsaften er en lang periode med god mat og moro, og man doller seg gjerne litt ekstra opp. 

Litt mer glam i festlooken er lov, og en fin bronzefarget smokey-eyes look gir det lille ekstra.  

Slik får du looken: 

1.

Legg basesminken. Bruk en foundation som matcher din hudtone, hvis ikke du har prøvd å bruke pensel før, do it! Det gir en naturlig og feilfri look, og børsten kan vare opp i mot et år. I tillegg trenger du ikke å "kaste bort" like mye foundation som man gjør hvis man bruker fingerne. Man bruker kun det man må. Deretter legg en bronsefarget blush over kinnbena, langs neseryggen og langs hårfestet for å gi huden din ekstra glød. 

2. 

Legg to kremøyenskygger. Først legg en mørkere brun øyeskygge med en dusekost. En dusekost er fint å ha når man ikke skal legge sminken så hardt, det gir en mykere mer blendet look. legg mer farge på det ytre hjørnet slik at fargen fremheves. Deretter legg en bronsefarget øyeskygge på midten av øyelokket, bruk fingertuppene.  

3. 

Legg en brun eyeliner på øvre og nedre vippekant. Velg en eyeliner som gir en myk look, men som fortsatt syns. Deretter legger du en mascara og form brynene om du ønsker det. 

4. 

Gi en siste finish ved å legge en svak rosa farge på leppene. Gjerne en pinky-nude, det gir munnen litt farge, men øynene er fortsatt i fokus. 

 

shop looken

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold