© Getty Images

Fordeler og ulemper med vippeextensions

Vurderer du å sette på vipper? Les dette først!

31. juli 2018 av Charlotte Sørvald

Mange sverger til vippeextensions, og noen har aldri prøvd det. Hvis du vurderer å sette på vipper i nærmeste fremtid, bør du ta en titt på noen av disse fordelene og ulempene først. 

Fordeler 

Sommeren er kanskje den beste tiden å ha vippeextensions? Når vi tilbringer mer tid på stranden, er mascara det siste vi tenker på. Allikevel, som vi har skrevet tidligere, er det noen ganger at vi ønsker å sminke oss litt allikevel. Her er vippeextensions helt perfekt – du er klar for stranden på 1-2-3 når du har extensions, fordi du slipper mascara

Tiden du bruker foran speilet er dermed kortet betraktelig ned når du har vippeextensions. Dette gjelder selvfølgelig også når du skal på skolen, jobb eller på fest. Du trenger ikke å bekymre deg for at mascaraen skal bli klumpete, eller for at du skal søle rett før du skal gå ut døren. Det eneste du trenger å tenke på er sminke på huden – som nå på sommeren heller ikke trenger å være så avansert. 

I tillegg til at du slipper mascara når du har vippeextensions, kan du få vippene akkurat slik du vil ha de. Dette er ikke alltid så lett med mascara. Med vippeextensions kan du selv velge lengde og fylde, og hvis du har gått til en spesiell salong flere ganger, så vet du eksakt hva du får. 

Ulemper 

Selvom det finnes flere fordeler med å ha extensions, er det dessverre noen ting som er negativt også. 

Penger er kanskje den aller største ulempen med vippeextensions. Hvis du for eksempel gjør det opp til flere ganger i året, kan det bli en dyr affære. Her er mascara et rimeligere alternativ. Vippene begynner (mest sannsynlig) etterhvert å falle av, noe som gjør at de bør fylles på, slik at det ikke ser ujevnt ut – dermed kan det fort svi i lommeboken. 

En annen ulempe med vippeextensions er at du aldri kan velge hvordan look du vil gå for. Det kan for eksempel være vanskeligere å gå for en "no makeup look" hvis du har veldig lange og voluminøse vipper. Hvis du ønsker en "beachy look", så er ikke vippeextensions noe for deg.   

Sist, men ikke minst, så krever vippeextensions en del jobb. Det er ikke bare å stå opp, og løpe ut døren – det krever vedlikehold. Etter en dusj er det for eksempel viktig å tørke og gre vippene, for at de skal holde deg fine og for at de ikke skal stå til alle kanter. 

Les også: Dette er influencernes favorittmascara. 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

NYHETSBREV