Glossier cloud paint
© Instagram/@Glossier, produsentene

3 grunner til at du trenger en kremet blush i vesken

Vidunderproduktet "alle" sverger til, og grunner til at du bør teste det i sommer.

25. juli 2018 av Charlotte Sørvald

Det virker som at hele verden (i hvert fall hele USA) nå sverger til Glossiers "vidunderprodukt", Cloud Paint. Som denne artikkelen sier, så har den nærmest fått kultstatus. Dessverre så selges ikke disse produktene i Norge (enda...men, vi krysser fingerene), men det finnes heldigvis mange produkter som ligner. 

Cloud Paint er en kremet blush, eller rouge som det også kalles, som ifølge nettsiden gir en "seamless, sheer and buildable" farge i kinnene. Produktet kan altså påføres uten at du vil oppleve store skiller eller sterk og overveldende farge – du kan enkelt påføre litt og litt produkt, uten at det plutselig blir for mye (du vet, så du ved et uhell påfører ALT FOR mye, så det ser ut som du rødmer hele dagen). Som resten av produktene til Glossier, så er dette et produkt som gir en naturlig look og passer til alle hudtoner! 

Vi har samlet opp 3 ting vi elsker med kremvarianten av blush. Se under for grunner til å teste det ut i sommer, og for produkter som kan fungere på samme måte som Glossier-produktet, Cloud Paint. 

PS: Glossier skipper til Sverige, Irland, England, Canada og USA, så hvis du skal én av de stedene i sommer, eller senere i år, så anbefaler vi deg å sjekke det ut. 

© Glossier

For varme dager

Når temperaturen og fuktigheten er høy, så frister det ikke med sminke i det hele tatt! Allikevel kan litt farge i kinnene tilføre en "effortless" sminkelook – akkurat det vi trenger til sommerfesten. Hvis du syns pudder-rouge fort blir "kakete" når huden er svett, så kan en kremvariant være det du trenger. 

Enkelt å påføre 

Blusher/rouger i krem-form er superenkelt å påføre, og det er også veldig praktisk. Det er en enkel og rask måte å freshe opp looken – du trenger ikke kost for å påføre, og huden trenger ikke å være "tørr" før påføring. Påfør kremblushen ved å ta litt (mengde avhenger av farge og hvor sterk effekt du vil ha) på fingeren, og deretter "klappe" produktet på kinnene. IKKE dra produktet over kinnet – ved å klappe får du en mye mykere effekt. 

Glødende resultat 

På grunn av den kremete konsistensen på disse blushene, så vil du ikke få den matte effekten som ved pudder-blusher. For en ekstra shiny look, setter dette virkelig prikken over i-en. Se hvordan Hailey Baldwin bruker sin krem-blush for å "fake" California-glow – hun bruker dette produktet som kan fungere som en blush i kremvariant. 

@jessicazwu wears Lidstar in Cub and Cloud Paint in Puff ✨

A post shared by Glossier (@glossier) on

Shop her: 

Kjøp her:
Kjøp her:

Krem blush fra Lancome, kr 410. 

© Produsenten
Shop her:
Shop her:

Kremblush fra Jane Iredale, kr 329. 

© Produsenten
Shop her:
Shop her:

Blush fra Bobbi Brown, kr 315. 

© Produsenten
Kjøp her:
Kjøp her:

Krem blush fra Sisley, kr 525. 

© Produsenten

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

NYHETSBREV