© Karolina Maria

Halloween-sminke: Sydd igjen munn og saks i øyet

Karolina Maria er ekspert på den beste verste Halloween-sminken. Se hvordan hun gjør det og prøv selv.

2. oktober 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

31. oktober er det igjen duket for den skumleste feiringen i året: Halloween. Selve dagen kommer på en onsdag i år, så de fleste Halloween-festene blir nok helgen 26. til 28. oktober. 

Men feiringene er allerede startet og du har kanskje blitt invitert på Halloween-fest? I så fall er det på tide å planlegge kostymet.

SMINKE TIL HALLOWEEN

De siste årene har Halloween blitt stort i Norge og vi kopierer amerikanerne med alt fra store fester til "trick or treat"-innsamlinger i nabolaget, og ikke minst skumle kostymer. 

Vår youtuber Karolina Maria har gjort seg bemerket internasjonalt med sine fantastiske Halloween-looks på youtube. Hun viser deg steg for steg hvordan du får til de mest forferdelige og makabre ansikt til Halloween. Vi kan sitte i timevis og se på. 

HALLOWEEN-SMINKE: SY IGJEN MUNNEN OG SAKS I ØYET

I dag deler vi to av Karolina Marias Halloween-looks. "Sewed shut mouth", der det ser ut som munnen er sydd igjen med store, blodige sting og "Countour & Highlight gone wrong" der hun konturerer og highlighter med diverse skarpe redskaper og ender opp med en saks i øyet og et stort kutt i kinnet. 

Vi skjønner godt at dette kan bli litt sterk kost for mange, så klikk deg ut hvis du er litt sart ;) 

Hvis du synes at dette blir litt overveldende og ikke tror at du vil få det til, så kan du kjøpe en kul Halloween-maske på mye-moro.no, teknikmagasinet, festmagasinet Standard, eller på andre nettbutikker. 

Følg med på Stylista utover oktober for de beste kostymene og den beste sminken til Halloween! 

NYHETSBREV