© Instagram: Hanna-Martine

Hanna-Martine vant Stylista Beauty Talent i 2015 - nå kan du vinne!

Vant Stylista Beauty Talent 2015

23. mai 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

I 2015 vant herlige Hanna-Martine Stylista Beauty Talent.

Hun ble den første ukesvinneren med sin video "How I Curl My Hair", med svimlende 7.563 stemmer.
Hanna-Martine gikk "all in" for å vinne Stylista Beauty Talent og sanket stemmer på Youtube, Instagram og andre sosiale medier. 

I 2015 hadde hun litt over 23.000 abonnenter på Youtube-kanalen sin og over 43.000 følgere på Instagram. I dag har hun over 68.000 abonnenter på youtube og 116.000 følgere på Instagram. WOW!

Som vinner av Stylista Beauty Talent i 2015 fikk hun være programleder på Stylista-TV, produsert i samarbeid med Clarins, valgfrie produkter fra Clarins til en verdi av 8.000 kroner, et årsabonnement på Costume og hjelp av United Screens til å profesjonalisere sine egne videoer og Youtube-kanal.

Årets første finalist er Camilla Kvam! 

I år får vinneren være programleder på Stylista-TV i en video produsert i samarbeid med Blush.no. Videoen produseres innen utgangen av 2017, og distribueres i Blush.no og Stylista.no sine kanaler.
Dersom vinneren har lang reisevei, besørger Bonnier reiseutgiftene. Vinneren får også produkter fra Blush.no verdt 10.000 kr og coaching av United Screens til å profesjonalisere videoer og sin egen Youtube-kanal.

HUSK AT DU OGSÅ KAN FÅ PREMIE FOR Å STEMME PÅ DIN FAVORITT:


Stem og vinn fine publikumspremier! Alle som oppgir mailadresse ved stemming er med i trekningen av et halvt års Costume-abonnement verdt 474 kroner. Vi trekker seks heldige vinnere!

Alle finalistene i Stylista Beauty Talent (fire ukesvinnere og to wildcard-vinnere) får en pakke med produkter fra Blush.no verdt 1600 kr.

NYHETSBREV