© CathInTheCity

Hjemmespa á la CathInTheCity

Hjemmespa

26. desember 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Etter en lang uke er det lite som er like deilig som en nydusjet og skrubbet kropp smurt inn med en deilig bodylotion. Håret er kuret, ansiktet er påsmurt en beroligende maske og neglene skal lakkeres i favorittfargen.

Søte CathInTheCity har mye på planen fremover med boksignering, møter og reiser over omtrent hele Norge. Når hun da har en dag hjemme, tilbringer hun den gjerne i ført en myk morgenkåpe og søte tøfler, som ifølge henne selv er de to viktigste ingrendiensene for et vellykket hjemmespa.

Step 1: The Shower

En lang og god dusj er den perfekte starten på en spakveld. Cath barberer leggene, skrubber hele kroppen med en god bodyscrub og skrubbehanske, vasker håret og påfører en hårkur. Denne skyller hun enten ut etter 5-10 minutter, eller lar den ligge i håret resten av kvelden for en enda bedre effekt. 

Step 2: The Facial

Cath skriver at hun er helt avhengig av ansiktsmasker - jo mer kremete, jo bedre. Hun starter ansiktspleien med to runder Chanel Mousse, og skrubber deretter huden med en eksfoliator fra Clarins. Så avslutter hun med enten ansiktsmasken HydraQuench fra Clarins eller Hydrating Masque fra Dermalogica.

Step 3: The Body

Mange føler seg hundre hakk bedre med litt brunfarge på kroppen, så dette steget er det nok mange som har i rutinen sin. Cath bruker Face Natural Bronzer fra Garnier i ansiktet, og en fra Crazy Angel på resten av kroppen. Hun skriver at hun alltid påfører med plasthansker og venter rundt en time før hun legger seg slik at fargen ikke smitter av på sengetøyet.

Step 4: The Nails

Neglelakken setter prikken over i'en! Cath brukes en base fra H&M, favorittlakken fra Chanel, gel setter fra Essie og quick dry-spray fra H&M. Gel setteren er perfekt for deg som trenger at neglelakken varer en stund; base coat er definitvt det viktigste!

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold