Høstens heteste dufter

Høstens dufter

26. august 2014 av Stylista

Finn din perfekte duft! 

Høsten er rett rundt hjørnet og det er tid for en utskiftning i parfymeskapet. Den friske og lette sommerduften som passet godt til sommerkjolen, tar seg ikke like godt ut med den varme cashmirkåpen eller de svarte støvlettene. Akkurat som garderoben har fått en ny look, bør duften din gjøre det samme.

I et hav av gode dufter kan det være vanskelig å vite hva du skal velge, Stylista hjelper deg på vei og har valgt ut noen av høstens heteste dufter! 

Parfyme, Duft, Gucci

Gucci Guilty Intense er en varm og dypere parfyme, som gir hint av rose og mandarin. Stikkordene til denne parfymen er fortryllende og forførisk.

Gucci Guilty Intense 427 kr. 

Versace, Parfyme

Versace Crystal Noir har en dyp og orientalsk duft med hint av blomster.

Versace Crystal Noir  236 kr her. 

Boss, Parfyme

Boss Pour Femme Intense er en intensivisert versjon av Boss Pour Femme. Duften gir en smak av fersken, blomster og en feminin lukt av ulike tresorter.

Boss Pour Femme Intense  526 kr her

Victorias Secret, spray, parfyme

Victorias Secret har en rekke gode parfymesprayer. Denne, 

Victorias Secret Dream of Passion Iced Cranberry & Winter Plum Fragrance Mist, gir en deilig og varm følelse nå som det begynner å bli kaldt ute. 

En herlig blanding av tranebær og plomme gir en følelse av varme, samtidig som aloe veraen og kamillen gir god næring til kroppen.

Victorias Secret Dream of Passion Iced Cranberry & Winter Plum Fragrance Mist 106 kr her. 

parfyme, duft, chloé

Chloé Eau de Parfum er like vakker utenpå som inn i flasken. Flasken har ekte sølv i plattingen, og en søt sløyfe på toppen. Duften gir en sublim varm roseduft har klart å fange Chloés ånd perfekt, uanstrengt chic og feminint.

Chloé Eau de Parfum  414 kr her. 

Marc-Jacobs, parfyme

Marc Jacobs Daisy Eau de Parfum er perfekt for "the working girl". Duften bygger på den samme som originalen Daisy Eau de Toilette, men den nye parfymen har konsentrert duftens essensielle oljer for en mer lukseriøs følelse. Lukten er fruktig og flora preget, men har også en base av tresorter. 

Marc Jacobs Daisy Eau de Parfum 726 kr her. 

dolce&Gabbana, parfyme 

Dolce & Gabbana Intense Eau De Perfum er en oppgradering fra D & G tidligere dufter. Duften åpner med et hint av mandarin og neroli, og går deretter over i en blomsterlig lukt, med tuberose og appelsinblomst. Dette gir den intense signaturduften. Avslutningsvis får duften et hint av søt marshmellow og sandtre.

Dolce & Gabbana Intense Eau De Perfum 637 kr her.  

Flere gode dufter kan du finne på

eleven.no

Håper du går høsten i møte med en fantastisk duft som gir deg prikken over i'en!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold