© Max Factor

Høstens nyheter fra Max Factor

Høstnytt Max Factor

1. juli 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Et av våre favorittmerker når det kommer til sminke er Max Factor. De kommer med mange fine nyheter til høsten og vi har fått en sniktitt og funnet våre favoritter. 

Øyenskyggepaletten Smokey Eye Drama Kit, som er et 2- in- 1 Eyeshadow & Brow Powder Kit og skal gi deg sensuelle sotede øyne og glamorøse, definerte bryn med kun fire enkle trinn. 

Det kommer 6 forskjellige kit med 4 farger i hver. Så her er det bare å finne din favoritt! I butikk 6. juli. 

Max Factor presenterer også den ultimate mascaraen, Velvet Volume. Hvis du allerede liker mascaraene fra False Lash Effect-serien, kommer du til å elske denne! Med naturlig bivoks som en av ingrediensene, gjør den vippene silkemyke. Vi har vel alle opplevd at volum-mascara har en tendens til å bli tørr på og gjøre vippene harde. Velvet Volume er lett å påføre, gir et fantastisk resultat og sitter hele dagen uten å drysse. Og du trenger ikke gnikke i et kvarter med sminkefjerner for å få den av. We love it! Den kommer også 6. juli. 

Vi fikk også teste den nye foundationen Miracle Match, som kommer i butikk 28. september. Den kjennes ut som en fuktighetskrem ved påføring og gir huden din en flott glød og er medium dekkende. Fargetilpasningsformulaen gjør at den skjuler ujevnheter og får fram din naturlige hudtone. Den er lett og fin å legge, huden kjennes fresh ut og ser veldig fin ut. Den sitter hele dagen og du blir ikke svett og klam, som med mange andre foundationer. Den kommer i 5 forskjellige farger og du vil garantert finne en som passer deg perfekt. Den kan du glede deg til!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold