© Getty Images

3 enkle tips til hverdagssminken

Dette er sminken som tar 3 minutter å legge.

8. mai 2018 av Charlotte Sørvald

Vi får masse tips om hvordan vi skal sminke oss, men noen ganger kan det bli litt for mye? Det finnes uendelig mye fancy sminke som gir forskjellige looks og effekter, men det kan ofte være tidkrevende å få til. Vi har i hvert fall ikke tid til å gjøre noe "contouring" en vanlig morgen (hvis du har tid til det så...creds til deg). 

Makeup-artistene kan det meste av luksuriøse metoder for det ene og det andre, men det finnes faktisk noen helt ENKLE tips for "every day"-sminke (for oss dødelige) også.

Vi har snakket med Tomas Erdis om sminketrendene for 2018. Vi spurte han samtidig om hans topp 3 tips for hverdagssminke  – og dette var det han svarte:

Lett foundation 

"Er du flink med huden din, og er nøye med den, ville jeg gått for en enkel foundation. En lett foundation som sitter godt og som jevner ut huden". 

Ja, så enkelt var det. 

Punkt 1: Enkel, lett foundation. (Tips: nå som sommeren kommer og det blir varmere ute, kan det også være lurt å bruke et mineralpudder for en lettere finish)

Solpudder

Han sier at han ville brukt litt solpudder for en frisk glød. 

Ok, det var heller ikke særlig skummelt. 

Punkt 2: Solpudder for litt (eller mye) glow. Kjør på med solpudder slik at du fremhever sommergløden som du kanskje får nå som solen tipper frem. 

Leppestift

Tomas sier at han ville avsluttet med en leppestift. 

"Jeg ville heller valgt en leppestift enn en mascara. Hvis det var en situasjon hvor jeg måtte valgt, så hadde jeg definitivt valgt leppestift". 

Den her sitter litt lenger inne hos oss, men vi skal søren meg prøve å huske på dette. Det ER faktisk skikkelig fresht, og hvis du får helt hetta (av en knæsj farge for eksempel), så er det faktisk bare å ta det bort igjen. 

Punkt 3: Leppestift! Vi har samlet de fineste leppestiftene til sommeren – bare se her. 

Annijors hverdagssminke:

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

NYHETSBREV