De beste bronzerne
© Produsenten, Instagram/Karolina Maria, Sanne Skar

Influencernes favoritter: bronzer

Nå er det klart for BRONZER. Just in time for påskegløden!

21. mars 2018 av Charlotte Sørvald

Nå har influencerne avslørt sine mascara, foundationøyenbryn, og – ansiktskremfavoritter, og denne uken er det bronzer som står på planen. 

Bronzer er et viktig sommerprodukt, men det kan være vel så viktig å finne en god bronzer når gløden ikke er helt på topp – vi er ikke bortskjemt med sol og varme her til lands akkurat. 

Nå som det snart er påske, kan det allikevel hende at vi får litt farge, og da er en bronzer helt perfekt for å fremheve den naturlige gløden (som vi håper varer helt frem til sommeren...).

Les også: Dette er de viktigste sminketrendene i 2018. 

Influencernes favoritt-bronzere:

Chioma

Chioma bruker Guerlains Terracotta Bronzing Powder. Dette er jo en favoritt for mange, og vi kan bekrefte at denne er superfin! Chioma sier: 

"Guerlain sin Terracotta Bronzing solpudder serien har et veldig fint utvalg farger både til lys og mørk hud. Den legger seg veldig fint i ansiktet og gir en fin og naturlig sunkissed look. Du trenger ikke mye produkt for å få den looken du er ute etter så den varer lenge og den lukter veldig godt!"

© Instagram/Chioma, Produsenten

Eirin

Eirin bruker Mac Mineralize Skin Finish i fargen Dark Deepest som skal gi en dyp, men naturlig finish. Denne kan brukes som en bronzer, eller til siste finish på sminken. 

© Instagram/Eirin Kristiansen, Produsenten

Cornelia

Cornelias favoritt Amazonian Clay fra Tarte, skal blende seg fint inn i huden og gi deg din ønskede glød. 

© Instagram/Cornelia Grimsmo, Produsenten

Karolina Maria 

Karolina Marias favoritt, Mineralize Skinfinish i fargen Give Me Sun, er egentlig et pudder – men, det kan fint brukes som en bronzer. Det skal gi et helt naturlig, og nærmest "usynlig" resultat. 

© Instagram/Karolina Maria, Produsenten

Annette

Annette elsker Anastasia Beverly Hills Contour Kit. Dette er et sett med 6 forskjellige farger, som skal gi perfekt utformede nyanser for markering, skulptering og fremheving av dine naturlige ansiktstrekk. 

© Instagram/Annette Haga, Produsenten

Anniken 

Annikens favorittbronzer er Smashbox Bronze i fargen Deep. Dette er et kompakt pudder, som skal gi huden er jevn og glatt overflate. I tillegg skal den holde opp til 8 timer. 

© Instagram/Anniken Jørgensen, Produsenten

Silje

Silje sier dette om bronzer: "Når det gjelder bronzer har jeg ikke brukt det så flittig, men jeg har alltid likt å ha ett eller to Too Faced solpudder i vesken. Nå har jeg prøvd meg på bareMinerals sin «Invisible Bronze»."
© Instagram/Silje Økland, Produsenten

Sanne

Sanne bruker Glo Minerals Sunkiss Bronzer. Dette er et mineralpudder som er fri for parfyme, og passer til de fleste hudtyper. Denne bronzeren skal motvirke porer ved at den er lett og puster på huden. 

© Instagram/Sanne Skar, Produsenten

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV