© @Dajanamakeup // @karolinagriciute

Instagram: Norske beauty-kontoer vi følger

Disse tre må du følge på Insta!

1. desember 2017 av Ida Ørsal Angvik

 Blant Instagrams millioner av brukere finner vi både profesjonelle makeupartister og amatørsminkører som legger ut inspirerende filmer av makeovers. Vi i Stylista-redaksjonen legger ikke skjul på at vi fort kan slå av en time eller to  sittende å scrolle nedover de mange skjønnhetskontoene.

Les også: Mirakelproduktet som fikser huden din på én uke!

VÅRE SJØNNHETSFAVORITTER PÅ INSTAGRAM:

@DAJANAMAKEUP

Dajana legger ut alt fra "beautyhacks" til ekstreme makeovers og vi digger kontoen hennes. Altså, hvor kul er ikke Cara Delevingne looken? Dajana følger med på sminketrender og oppdaterer daglig. Hun legger også ut filmer på youtube  hvor hun tar deg trinnvis gjennom de forskjellige sminkelookene. 

@KAROLINAGRICIUTE

Karolina Maria kom vi over da vi lette etter inspirasjon til Halloweensminke. De elleville lookene hennes er til å bøye seg i støvet av og vi lar oss både forbløffe og grøsse over de ulike filmene fra Halloween. 
Hun legger også ut andre sminkelooker til inspirasjon for oss og er en absolutt "must-follow". Karolina er og en av Stylistas Influencere og Youtube-kanalen finner du her


@SANNESKAR1


Sanne Skar har en innbydende Instagramprofil som vi inspireres veldig av. Sminkelookene hennes er fine, samtidig overkommelige å etterligne for en amatør. På Youtube-kanalen legger Sanne ut videoer av alt fra skjønnhetsrutiner til tester av billig og dyr sminke. Sanne er en av Stylistas siste influencere. 


FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold