© Getty Images

Kjendisenes største makeup-tabber

Kjendisenes makeup-tabber

26. mai 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

Vi ser på kjendisene som udødelige og perfekte, og at de alltid ser bra ut uansett situasjon eller vinkel. Heldigvis finnes det bevis for at kjendisene kan være like uheldige som oss vanlige, dødelige.

Føler du deg litt kjip og grå en dag, så anbefaler vi å ta en titt på denne listen for et raskt smil! Vi har funnet åtte bilder av kjendiser - fra Angelina til Nicki - som har begått de største sminketabbene.

(Vi er bare nødt til å si at alle ser bra ut både med og uten sminke, uansett form og farge! Det aller viktigste er at man er seg selv!)

Les også: Slik får du perfekte krøller med krølltang!

Nicole Kidman

Nicole er kanskje den heiteste 47-åringen vi vet om, men på "Nine"-premieren i New York var hun litt uheldig. Kjendisene er stor fan av HD-transparent pudder, som ofte brukes til å jevne ut hudfargen og mykne opp utseendet - med andre ord, perfekt for den røde løperen. Dessverre ble det brukt litt for mye på Nicole, og på bildene av henne i etterkant ligger det en skygge av hvitt pudder i ansiktet hennes. Bedre lykke neste gang, Nicole!Natalie Portman 

Da Natalie stod på scenen under Shangai Film Festival var det flere som reagerte på hvor utrolig blek hun var i ansiktet. Hun hadde selvfølgelig gått på samme smellen som Nicole. HD-pudderet anbefales ikke, med mindre du virkelig vet hva du gjør!

Lyst på mer motenyheter, skjønnhetstips, hårtips og ekslusive kundekvelder og tilbud? Meld deg på nyhetsbrevet vårt her!

Miley Cyrus

Hva har vi her? Nettopp. Vi mener det: Ligg unna HD-pudderet! Miley så ellers helt smashing ut da hun deltok på Maxims event i Hollywood. Tommel opp for body-glitteret på skuldrene! Miley er råkul, og

ser bra ut i det aller meste. 

Leighton Meester 

Leighton er ellers et stort stilikon, men under et event i New York bommet hun skikkelig. Røde lepper er sexy, lilla øyenskygge er sexy og gull eyeliner er sexy - men ikke kombinert sammen. Spar looken til Halloween, Leighton!

Nicki Minaj

Vi digger alt som har med Nicki Minaj å gjøre - rosa hår, slanger og rumper. Noe vi ikke digger så mye, er foundationskille fra en annen verden. Vi har alle vært der - perfekt, solkysset ansikt og en bleik hals og utringing. Fort gjort! 

Drew Barrymore

Da Charlie's Angels: Full Throttle hadde premiere i London i 2003 (ja, det er faktisk 12 år siden!) fikk publikum se en hvit Drew Barrymore entre den røde løperen. Det er uklart om tabben var HD-pudderet sin skyld, men forferdelig er det uansett! Drew ser alltid fantastisk ut på premierer og events, så vi kan la denne gå!

Demi Lovato 

Demi skapte overskrifter da hun la ut et "#nomakeup"-selfie i fjor og oppfordret fansen sin til å gjøre det samme. Hun skulle kanskje ha hatt en lignende "less is more" tilnærming under X-factor-festen i Hollywood. 21-åringen brukte for mye pudder, som gjorde at hun så ut som et spøkelse på den røde løperen. Uansett så tror vi ikke noen kler rød leppestift bedre enn Demi!

Angelina Jolie 

I mai i fjor ble Angelina også offer for HD-pudderet, men den gangen nådde det overskiftene i de aller største sladderbladene. Pudderet syntes på pannen, haken og til og med brystet hennes. Vi føler med henne! Hun så ellers like bra ut som hun alltid pleier å gjøre, med tykk, svart eyeliner og lange, fyldige øyenvipper. 

Har du fått med deg at Chanel har åpnet butikk 1 time fra Oslo? Les mer på Costume.no

Følg Stylistano på Facebook og Instagram!

Vi er også på Snapchat: stylistano ;)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold