© Instagram: Kylie Jenner, Kyliecosmetics

Kylie Jenner lanserer øyenskyggepalett

Kylie Jenner lanserer øyenskygger

26. juli 2016 av Annette Haga

I går annonserte Kylie Jenner på sosiale medier at hun lanserer sin egen linje med øyenskygger, kalt KYSHADOW. Etter suksessen med lipkits er vi ikke overrasket over at den yngste søsteren i Jenner/Kardashian-familien fortsetter med å satse hardt på makeup. Den første paletten som lanseres har fått navnet "Bronze Palette", og er bare en av mange som fortløpende vil slippes. 

På instagram-profilen @kyliecosmetics ble nyheten lansert:

Overraskelse! Jeg har drømt om dette øyeblikket så lenge, og jeg kan endelig avsløre min KYSHADOW palett. Jeg har brukt denne paletten hver eneste dag de siste fem-seks månedene, og nå kan jeg endelig fortelle dere det. Lanseringen skjer 26. juli på kyliecosmetics.com.

13 steg- slik sminker du deg som Kylie Jenner!

Øyenskyggepaletten består av Kylie sine favorittnyanser av brunt - samt en litt sterkere oransje farge og en sort (som Kylie selv bruker som eyeliner). De ulike fargene har fått navnene Jasper, Quartz, Topaz, Goldstone, Citrine, Tiger’s Eye, Hematite, Bronzite og Obsidian.

Vi tipper det første slippet av KYSHADOW kommer til å bli utsolgt i løpet av svært kort tid, så om du ønsker å gå kloa i en palett bør du holde deg oppdatert her.
FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold