© Produsentene, Instagram

Manikyrmandag: Holografiske negler

Holografiske negler

12. oktober 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

@fnug_official // @wendy_mak // @kirstiebarlow

For mange er det viktig å følge med på de forskjellige trendene som florerer fra sesong til sesong. I alt mylderet er det lett å glemme bort det mest synlige stedet av dem alle; nemlig hendene.

Les også: Ny trend - regnbueøyenbryn

Hvordan man steller og pynter neglene sine sier mye om hvem man er og hva slags stil man liker. Derfor er det kjedelig å kun skrive om lakkfargene som er "in" - det kan godt hende du liker helt andre farger og mønstre.

Denne mandagen tar vi for oss holografisk neglelakk; en trend som først oppstod i moteverdenen, men som nå tar av blant neglelakkentusiaster. Holografisk betyr at fargen er tredimensjonal, noe som gjør at den både glitrer og skinner.

@alxdoeshair

Holografisk mote blir ofte knyttet til den futuristiske stilen, og hadde sin storhetstid på 80-tallet da blant annet "Tilbake til fremtiden"-filmene spådde at vi kom til å kle oss i tredimensjonale farger i 2015. Det stemte nesten.

Det kan visst være litt av et slit å få lakken til å se pen ut fordi den legger seg lagvis, men vi har et par tips som kan hjelpe. Bloggeren The Polished Mommy skriver at hemmeligheten ligger i hvordan du holder lakkbørsten. Du må ha børsten flatt mot neglen, og dra den sakte nedover. Ved å bare bruke tuppen av børsten som man vanligvis gjør, blir lakken stripete og ujevn. I tillegg anbefaler hun å ikke bruke top coat fordi det kan dempe den holografiske effekten i fargen.

Shop holografisk neglelakk her!

1. Essie, 139,- // 2. OPI, 155,- // 3. H&M, 49,50,- // 4. OPI, 155,- // 5. Essie, 129,- // 6. H&M, 49,50,-


Les også: Slik styler du minimalismetrenden

Les også: Kylie Jenners skjønnhetshemmeligheter

Les på Costume.no: Nytt magasin i hyllene

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold