© Produsentene, Nails Inc.

Manikyrmandag: Neglelakk med tekstur

Manikyrmandag

24. august 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Man trenger ikke gå til spesialister for å få de kuleste neglene. Det er superkult med spesialeffekter på neglene og det finnes masse å velge i. – Skinn, folie, fjær eller kanskje krokodilleskinn? 

Nails Inc. er veldig gode på disse limited edition-lakkene som får oss som er interessert i neglelakk til å sikle. Blossom-lakkene gir en herlig effekt av å blomstre på neglene, Kensington Church Street Snowflake gir en snøkrystalleffekt, Special Old Compton Street Leather ser ut som lær og Special Bermondsey Denim ser ut som dongeri. 

L'Oréal Coachelala gir en effekt av blomstrende konfetti, Millon Carats Sequin Explosion ser ut som julveler og Mademoiselle Grey gir en kul effekt av latex.

Essie Belugaria har ornamenterte blanke, svarte og blondeaktige nyanser med tekstur i matt glitter med glimt av regnbuen i hologram. Ciaté Caviar Manicure Rainbow Set består av en underlakk og en flaske med små perler som fester seg tett i tett på underlakken og Isadora Magnetic inneholder stålpigmenter og sammen med en magnet som følger med, danner det seg et mønster som gjør neglene helt unike. 

Spice opp neglelakksamlingen med noen av disse og vi lover komplimenter!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold