© J. Greene

Marilyn Monroe blir Max Factors nye ambassadør!

8. januar 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

I 2015 feirer Max Factor at dørene til Mr. Max Factors make-up studio åpnet for nøyaktig 80 år siden. Dette feirer de ved å gjøre ikoniske Marilyn Monroe til sin globale ambassadør.

Marilyn Monroe skal hylles når Max Factor feirer 80 år i år. Mr. Max Factors makeupstudio i åpnet i 1935, og hadde Hollywood-eliten som sine kunder. Hans mest kjente kunde var Norma Jean – bedre kjent som Marilyn Monroe.

Norma Jean ble transformert til Marilyn Monroe i studioet ved hjelp av platinablondt hår, røde lepper og lang, svart øyenskygge.

Max Factor startet kampanjen i begynnelsen av det nye året ved å oppfordre kvinner over hele verden til å ”glamme up” utseendet sitt, slik som Marilyn gjorde.

Du har kanskje sett kampanjen florere på blogger og sosiale medier allerede?

Fremhevet og formet

En av verdens beste makeupartister, Pat McGrath, har uttalt i Max Factors pressemelding at Marilyn Monroe-looken er det ultimate glamourøse valget på sminkefronten.

– Ved hjelp av en god dose ekspertise og makeup-artisteriets kunst, ble Norma Jeanes ansiktstrekk fremhevet og formet ved hjelp av makeup. Huden hennes var fløyelsmyk og feilfri. Øynene ble forlenget ved hjelp av eyeliner og leppene ble fremhevet med en fristende leppestift – og dette ble signaturtrekkene for hele looken, sa hun.

I tillegg til kampanjen har de startet en konkurranse i samarbeid med blant annet Stylistabloggerne NetteNesteaEirin Kristiansen og Ingrid Holm der man kan vinne full makeover med Max Factors ansvarlige makeupartist Linda Wickmann, inkludert shopping av klær for 5.000 kroner! Sjekk bloggene for å delta!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold