Øyenbryn sminke.
© Annette Haga, Produsentene

Influencernes favoritter: øyenbrynsminke

Du lurer kanskje på hvordan influencerne får perfekte bryn? Her får du svaret!

7. mars 2018 av Charlotte Sørvald

Veien til perfekte øyenbryn slutter liksom aldri. Før skulle bryn være tynne og veldig "stringlet", mens nå skal de helst være helt naturlige. Men – er det én ting som aldri forandrer seg, så er det at fine og naturlige bryn ikke kommer av seg selv. Uansett hvordan de skal se ut, så krever det som regel litt pleie, og ikke minst farge! 

Nå har influenerne vist oss sine mascara –og foundationfavoritter, og denne uken er det tid for den beste øyenbrynsminken.  

Les også: Disse sminketabbene bør du unngå. 

Dette er den beste øyenbrynsminken: 

Silje

Silje har valgt Dip Brow fra Anastasia som sin favoritt, og har bare fine ting å si om dette produktet: 

– Er det en ting jeg blir spurt ofte om er det øyebryn og hvordan jeg holder de både på plass og med fasong og farge. Jeg elsker Dip Brow fra Anastasia i fargen Ash Brown. Ingen over og ingen ved siden!

Farge øyenbryn
© Instagram/Silje Økland, Produsenten

Chioma

Chioma sier dette om sin favoritt Lancome Sourcils Styler Eye Brow

– En veldig god øyenbryns gel som kommer i 4 farger, den gir en veldig fin farge til øyenbrynene og gjør at de sitter og ser finne ut hele dagen. 

Farge øyenbryn
© Instagram/Chioma, Produsenten

Annette

Annette har valgt to favoritter: Bareminerals Frame And Define Brow Styler og Brow Master Gel Duo. Frame and Define Brow Styler er en penn som fyller og styler brynene. Brow Master Gel Duo er en gel som påføres med en separat kost.


Farge øyenbryn
© Instagram/Annette Haga, Produsenten

Anniken 

Annikens favouritt Bobbi Brown Defined Long Wear er en blyant som gir definerte bryn som skal holde lenge (den er vannfast). 

Farge øyenbryn
© Instagram/Anniken Jørgensen, Produsenten

Karolina Maria 

Øyenbrynsminken Karoline Maria har valgt ut er Urban Decay Brow Beater. Dette er en tynn blyant som skal gi et glatt og jevnt resultat. Denne er også vannfast, så den skal holde gjennom hele dagen – og kvelden! 

Farge øyenbryn
© Instagram/Karolina Maria, Produsenten

Sanne

Sannes favoritt Nyx Micro Brow Pencil er en tynn penn som skal hjelpe deg med å bygge fyldige og naturlige bryn – ja takk! 

Farge øyenbryn
© Instagram/Sanne Skar, Produsenten

Eirin

Øyebrynsminken Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Brynspennen er tynn slik at den fyller inn selv de minste områdene. Spissen kan trekkes inn slik at den beskyttes.

Farge øyenbryn
© Instagram/Eirin Kristiansen, Produsenten

Cornelia

Cornelias favoritt Anastasia Perfect Brow Pencil er en klassisk brynspenn med tilhørende børste som gir naturlig farge og form. 

Farge øyenbryn
© Instagram/Cornelia Grimsmo, Produsenten

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

NYHETSBREV