© Getty Images

Rihanna lanserer egen skjønnhetskolleksjon

Lanserer sminkekolleksjon

4. september 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Rihanna har hatt stor suksess med designersamarbeidene hun har gjort de siste par årene, spesielt med kolleksjonen hun designet med MAC.

Les også: Hvor ofte bør du egentlig bruke balsam?

Derfor kom det ikke som noe stort sjokk at hun for tiden jobber med en egen beauty-kolleksjon. I et nytt intervju med nettstedet Refinery29, fortalte hun at hun kjøpte opp flere varemerker i fjor, og at ett av dem skal bli en såkalt "beauty line."

Merket skal hete Fenty Beauty, etter hennes egentlige navn Robyn Rihanna Fenty. Hun ville ikke røpe noen detaljer, spesielt fordi prosjektet ikke er ordentlig i gang enda. Fordi hun har så utrolig mange jern i ilden, har hun ikke hatt tid til å fullt involvere seg i prossessen enda, men sier at hun gleder seg.

– Dette er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, men jeg har alltid utrolig mange forskjellige ting å gjøre samtidig. Men denne gangen skal jeg sørge for at det skjer. Jeg skal finne tid mellom album og parfyme. Jeg lover! Sa hun til nettstedet.

Sangerinnen som nettopp har lansert en ny parfyme kalt RiRi, forteller hvordan drømmeproduktene hennes ser ut:

– Det er mye! Løsvipper som bare kunne satt på seg selv, leppestift som holder seg OG som ikke tørker ut leppene sånn at du ikke trenger lip liner. Jeg mener, det høres uvirkelig ut.

Alle hadde blitt våre favoritter!

Vi håper på Fenty Bauty innen utgangen av 2016, men som vi har forstått - det kan ta litt tid før planene blir en realitet.Les også: Caroline Berg Eriksen designer vesker

Les også: Redaksjonens månedlige ønskeliste - se hva vi ønsker oss i høst!

Les på Costume.no: Septembers beste budsjettkjøp

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold