© Produsentene, Marie Wolla

Slik får du makeup-looken til Marie Wolla

7. september 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Mandag betyr nye utfordringer og en dag for forandring. I hvert fall hvis du er litt lei det samme gamle. 

Les også: Hvor ofte bør du egentlig bruke balsam?

Derfor skal vi annenhver mandag fremover hente frem en look som inspirerer oss, og forklare hvordan du kan kopiere den. De andre mandagene er dedikert alle de flotte manikyrene der ute, og hvordan du kan ha freshe og stilfulle negler uken ut. 

Les alle manikyrmandag-sakene her!

Denne uken har vi latt oss inspirere av make up-looken til bloggeren Marie Wolla. Looken er naturlig og ikke "over done" men er akkurat like sexy til at du har lyst til å prøve den ut på en helt vanlig mandag. Hvis du ikke pleier å bruke øyenskygge eller litt tyngre sminke på dagen, kan det kanskje være en idé å prøve? No time like the present! Litt skyggelegging av øynene er perfekt til det mørke høstværet, og vil løfte antrekket ditt et par hakk.

P.S. I innlegget der vi hentet bildene på bloggen til Marie, skriver hun at øyevippene er 3D extensions. Med en vippetang og verdens beste mascara (og godt mot...) prøver vi å få til samme resultat!

Stjel looken til marie Wolla

1. Øyenskygge, Art Deco, 59,50,- // 2. Dip Brow Pomenade til øyenbrynene, Anastasia, 255,- // 3. Contour kit, Anastasia, 645,- // 4. Lip Gloss, L´Oréal Paris, 90,- // 5. Mascara, Max Factor, 118,- // 6. Øyenskygge, Max Factor, 108,-

- Begynn ved å konturere ansiktet med Anastasias Contour Kit - fremhev pannen, haken og kinnbena, og skyggelegg under kinnbena, nesen og sidene av pannen. Syns du det er vanskelig? Se tutorial-video her!

- Farg brynene litt mørkere enn den naturlige fargen din for en sexy look med Anastasias Dip Brow og en smal, kantet børste. 

- Bruk øyenskyggepaletten og legg den lyseste fargen innerst ved øyekroken, og jobb deg til utkanten med en mørkere farge. Nesten som smokey eyes, men ikke like dramatisk. Se hvordan Marie legger øyenskyggen selv her.

- Varm vippetangen din i en hånd (eller i BH'en) og hold den på vippene i 5-10 sekunder. Når gummien på vippetangen er litt over romtemperatur, er den enklere å jobbe med og vil dermed gi større effekt. Legg Max Factors mascara i 2-3 lag på vippene. 

- Legg et tynt lag lip gloss på leppene - for mye kan fort bli ungdomsskole-flashback. Som en siste finish kan du bruke den kritthvite øyenskyggen i øyekroken; pass på at den kun dekker et bittelite område. Veldig lite vil fremdeles synes veldig godt. Deretter kan du legge litt i amorbuen ved linjene av leppene, der du ser Maries lepper er lysere. Pass på at øyenskyggen er uten shimmer for øvrig; det skal ikke se ut som om du har masse glitter i ansiktet. 

Les også: Fjorårets deiligste trend er tilbake - fuskepelsen!

Les også: Se hvilken kjendis som lanserer egen skjønnhetskolleksjon

Les på Costume.no: Septembers beste budsjettkjøp

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold