© Getty Images, produsentene

Slik holder du deg fresh i regnværet

15. september 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Vi nordmenn er ikke akkurat kjent for å være heldige med været, så når sommersesongen er over, forbereder vi oss på dagesvis med regn og klam luft.

Les også: Slik redder du håret i regnet

Dermed blir den største utfordringen å ikke se ut som en druknet katt når man går til og fra jobb og skole. Du kan heldigvis ta et par forholdsregler før du går ut døra om morgenen hvis du planlegger litt smart.

10 ting å huske på før du går ut i regnet

1. Gå med gummistøvler til og fra jobb, og ha med sko du kan skifte til. Ikke at det er noe galt med gummistøvler; du kan til og med gå i sokkelesten på jobb, men det er ikke alltid det passer antrekket.

2. Bruk en lang regnjakke eller trench coat for å dekke mest mulig over klærne dine. Høye gummistøvler vil også hjelpe.

3. Ha håret i en flette som du eventuelt kan løse opp når du kommer på jobb. Håret er lettere å kontrollere når det er samlet.

4. Ikke bruk tid på å rette ut eller krølle håret. Er luften bare litt klam, vil hele jobben være forgjeves.

5. Vannfast sminke er den beste oppfinnelsen etter hårføner. Unngå å se ut som en panda når du kommer frem til jobben eller skolen med en nøye utvalgt mascara og øyenskygge. Ta eventuelt med deg sminke på jobben/skolen og smink deg der for best resultat.

6. Ta med deg pudder til ansiktet for sikkerhets skyld uansett - ansiktet blir fort blankt i klam luft.

7. Bruk en paraply med mønster eller en stilig farge og form for å løfte humøret. Man har så lett for å blende inn når alle har svart paraply.

8. Trasige, stive gummistøvler er bare et vondt mareritt. Nå finnes det gummistøvler som garantert passer din stil og som vil gjøre antrekket ditt chic. Sjekk ut høstens fineste gummistøvler her!

9. Ha fokus på overdeler og lag på lag når du kler deg om morgenen. Sjansen for at underdelen blir noe annet enn jeans, er minimal. Lag på lag gjør det enklere å holde seg både varm og avkjølet ute i regnet og inne på kontoret.

10. Skal du ta den helt ut, er en hatt det eneste du mangler. Hold deg varm på hodet og få kontroll på håret (ta med hårbørste i veska!) og stig ut i regnet med et av høstens kuleste tilbehør.

MUST-HAVES I REGNET:

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold