© Produsentene, Instagram

Slik holder du neglene fine i høst

Høstklare negler

28. september 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

@opinailsuk

Endelig manikyrmandag igjen!

I dag skal vi komme med noen tips til hvordan neglene dine skal overleve høsten og vinteren. 

Se alle manikyrmandagene her! 

Når lufta blir kaldere og tørrere, så blir neglene våre sprøere og fliser og brekker lettere. Da er det viktig å pleie neglene med de riktige produktene. 

Så slipper du å gå julebordsesongen i møte med noen triste stubber av noen negler. 

Disse gode tipsene har vi fått fra NeglAkademiet, som virkelig kan negler.

Olje

Når det er kaldt er det kjempeviktig med olje. Og nei, du kan ikke bruke matolje. Negleolje pleier neglen og gjør den sterkere. 

Vi har testet CND SolarOil, som er laget for negler og har små molekyler som trekker inn i neglen. Olje skal også brukes når du har lakket neglene (selvfølgelig når lakken er tørr). SolarOil pleier neglen din også om du har produkter på neglen. Når du har et produkt på neglen blir neglen under tørr, derfor bør du bruke olje jevnlig, og litt ekstra olje de 2 første dagene etter at du har tatt av lakken.


Isadora Wonder Nail Cuticle Oil behandler tørre og skjøre negler. Den påfører du på rene og tørre negler og neglebånd og masserer produktet inn. Ikke ta på neglelakk rett etter bruk! 

Maybelline Dr. Rescue SOS Nail Balm har en mykgjørende formel som gir næring og fuktighet til negler og neglebånd. Balmen tørker raskt og er perfekt å ha med seg i vesken. 

1. CND SolarOil 189,-// 2. Isadora Wonder Nail Cuticle Oil 99,-// 3. Maybelline Dr. Rescue SOS Nail Balm 49,-

Sprø negler

Det er så irriterende når neglene er så sprø at de brekker bare du tar igjen glidelåsen på jakka. Neglakademiet anbefaler CND Rescue RXx, som brukes rett på vanlig negl og gir en rask bedring. 

Trind Nail Repair Pure Pearl forsterker neglene dine og forhindrer at de tørker ut eller blir misfarget. I tillegg til å være pleiende og oppbyggende, gir den neglen en lekker perlefarget glans. 

L'Oréal La Manicure Miracle Repair passer perfekt til brukne negler, negler som deler seg, negler med riller, myke negler, skjøre negler og ujevne negler. Alt i ett!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold