© Marie Wolla, Emilie Tømmerberg, produsentene

Slik oppbevarer du sminken stilig

Organiser sminken din en gang for alle.

7. september 2017 av Kristine B. Karlsen

Det virker som det aldri blir ryddig på badet med mindre man gjemmer vekk alt man har i skuffer og skap. Det er vanskelig å pynte med mascara, leppestift og foundation, og det ser ut som du aldri er hjemme hvis alt av kosmetikk ligger i en sminkepung. 

OPPBEVARINGSBOKSER TIL SMINKE

For å få orden på badet eller på rommet ditt, har du kanskje tenkt at et par stilige oppbevaringsbokser ser stilig ut og pynter opp. Pinterest er full av nyttige og enkle DIY-prosjekter som garanterer et bad ingen andre har sett maken til. Har du litt vett i hodet, har du kanskje også skjønt at det nytter ikke å herme - det vil se ut som noe en to-åring har lagd i barnehagen uansett hva det er du prøvde deg på. Derfor gir du opp før du i det hele tatt har begynt, og så er man tilbake til start.

Les også: Superproduktene for tørr og sensitiv hud!

Heldigvis har de herlige bloggerne våre tipset oss om en løsning eller to. Du kan nemlig kjøpe egne oppbevaringsbokser som er tiltenkt kosmetikk, med små hyller, rom og stativ som passer alt fra neglelakk til leppestift. Du kan velge selv om du vil ha organiseringen stilren eller litt gøyal, om det skal ta mye eller lite plass og du trenger to eller ti bokser. Vi har funnet tre forskjellige serier vi godt kunne tenke oss selv, eller så vet vi at blant annet Søstrene Grene har forskjellig type bokser som er fine og praktiske. 

Costumes skjønnhetsblogger Emilie Tømmerberg tipser om disse fine kurvene fra Lagerhaus til en rimelig penge!

GET ORGANIZED!

Stilrent, enkelt og nyttig - kanskje det IKEA kan best. I tillegg til at det er billig, så klart. Små, lave rom til øyenskygger, leppepomader og bomullsbads, og litt høyere bokser til koster og lignende. Har du ordentlig dilla, kan du legge litt penger i en kul og dekorativ tralle eller et glamorøst speil.

1. Tralle, 598,- // 2. Bokser med lokk, 129,- // 3. Speil, 69,- // 4. 3 stk. oppbevaring, 98,-

Ackån

En vakker dag skal vi innrede en leilighet i fullstendig arabisk-stil med orientalske detaljer, varme farger og store, grønne planter. Inntil da nøyer vi oss med denne serien fra IKEA, som attpåtil kan bevare sommerfølelsen langt ut i desember. Serien er for øvrig ikke ment for kosmetikkoppbevaring, men pytt sann - skåler kan brukes til så mye forskjellig.

Rosa skål, 69,- // Parfymeflasker, 98,- // Krukke, 59,-

Cosmetic Organizer

Så klart er det noen som har gjort business ut av rotete jenter, og heldigvis er ideen ganske praktisk og ikke så veldig dyr. Cosmetic Organizer har tenkt på alle mulige skjønnhetsprodukter jenter bruker, og har laget plass til de forskjellige.

Transparent

 Les på Costume.no: Skjønnhetsspørsmålene vi googler mest


 Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

NYHETSBREV