© Getty Images

Kan du disse mascaratriksene?

Triksene som gjør at maskaraen sitter fint og lenge!

25. januar 2018 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Mascara er superviktig for de fleste jenter, som ikke er født med Bambi-vipper eller har tid og råd til extensions. Men det er ikke lett å finne en mascara som gjør vippene perfekt lange, voluminøse, separerte, dramatiske eller naturlige. 

Mascaratriks: 

  • Mascara blir alltid finest når den legges på rene, tørre vipper.
  • De fleste macaraer vi har prøvd, må man jobbe litt med. Altså det er ikke nok med et strøk.
  • Mascara tørker fort, og ved å pumpe børsten opp og ned i beholderen for å få mer på børsten, slipper du inn masse unødvendig luft og den tørker fortere ut.
  • Mascara er ferskvare, eller i alle fall nesten, det anbefales at den byttes ut etter tre måneder grunnet bakterier som kan føre til øyeinfeksjoner.
  • Hvis mascaraen har tørket veldig fort eller har blitt klumpete, kan du legge hele beholderen i et glass med varmt vann for å se om det kan gjøre den flytende igjen. Men husk å skru den godt igjen først; vannmascara og vannfastmascara er ikke akkurat det samme.
  • Vannfast mascara er som regel seigere, tørker fortere og er derfor litt vanskeliger å legge fint, men det er jo en "life saver" på trening, i regnet eller i anledninger der man feller en tåre eller tusen.

Hvis du vil ha litt mer volum, kan du bruke litt løst pudder på vippene mellom første og andre strøk for litt ekstra "plump". 

Følg @stylistano på facebook og instagram!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold