© ByBenedicthe, produsentene

Slik sminker du leppene større: 6 tips

Smink deg til større lepper

26. mai 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Vi fraråder sterkt alle fra å prøve den såkalte Kylie Jenner lips-utfordringen som har florert på nettet de siste ukene. Videoene som har dukket opp i etterkant bør være nok til å holde seg langt unna, men stadig dukker det opp nye forsøk. Å betale i dyre dommer for operasjoner og sprøyter for å få hvem-vet-hva injisert i leppene, er heller ikke vits. I utgangspunktet vil vi si at du trenger ikke fikse på utseendet ditt i det hele tatt - vi garanterer at du ser bra ut akkurat som du er. 

Les også:

Slik styler du vårens hotteste tilbehør

Men hvis du nå har lyst til å eksprimentere med sminke og utseendet, har vi funnet noen triks som vil gi deg større lepper uten å betale eller få vondt. 

Hvordan få større lepper på 1-2-3 

1. Skrubb

Tørre, flassende lepper reflekterer mindre lys, og vil derfor se mindre ut. En enkel måte å bli kvitt dette på, er å daglig skrubbe vekk den døde huden. Bruk enten tannbørsten din eller invester i en leppeskrubb som gir en ekstra luksusfølelse. 

2. Hold deg unna mørke farger

En mørk leppestift vil flate ut leppene dine, og er i tillegg vanskeligere å påføre. Lysere farger vil fremheve og passer bedre nå til sommeren.

3. Lip liner

Ved å bruke en hudfarget lipliner rundt leppene før du påfører leppestift, vil først og fremst fargen fra leppestiften holde seg lengre. Ved å bruke en lip liner i samme farge som leppene dine, kan du gå litt utenfor linjene og dermed lage en illusjon av større lepper. 


1. Korres, Lip Butter, 129,- // 2. Sara Happ, Lip Scrub, 219,- // 3. Ole Henriksen, Art Exfoliation, 195,- // 4. Maybelline, Baby Lips Dr. Rescue, 39,-

4. Gloss

De fleste av oss har en viss avsmak for lipgloss etter altfor mye i både ansiktet, håret og leppene etter tenårene, men nå kan det vise seg at produktet kan være genialt likevel. Påfør et tynt lag gloss på midten av leppene for å få mer lysrefleksjon, og dermed få en illusjon av større lepper. 

5. Makeup-effekt

Hvis du er stødig på hånden og vil ta sminken et hakk videre, kan du prøve deg på såkalt spesialeffekter. Det finnes haugevis av tutorials på Youtube, men i bunn og grunn er stegene enkle. Påfør en litt mørkere (enn den naturlige fargen din) lipgloss eller leppestift på midten av leppene dine, og en litt lysere på utsiden av leppene. Da vil truten få en ny dimensjon!

6. Skygger

Å skyggelegge eller "contour" ansiktet á la Kim Kardashian er blitt den nye greia. Hvis det blir i overkant (ærlig talt, hvem har så mye tid på morgenen?) kan man enkelt skyggelegge leppene. Legg en mørkere concealer eller et mørkere pudder under underleppa for å få "plump"-effekten alle snakker om. Hvis du i tillegg fremhever overleppen med litt lys øyenskygge, er mye gjort.

Voilá!

Denne artikkelen er inspirert av denne og denne artikkelen.

Les også:

H&M lanserer ny beautykolleksjon til høsten

Les også:

Shop brudesko á la Carrie Bradshow til bryllupet

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold