© Getty Images

Smink deg som Kylie Jenner - 13 steg

Smink deg som Kylie

12. februar 2015 av Charlotte Sørvald

Når Kylie Jenner skal sminke seg, er det ikke mye som blir holdt igjen på. Som resten av familien Kardashian er det "more is more" som gjelder, også når det gjelder sminke.

Nå skal det være sagt at frøken Jenner stort sett får profesjonell hjelp til make up'en, men det er jo lov å prøve seg på looken allikevel. 

Kylies 13 steg til perfekt sminke:

1. Fuktighet

Kylie liker å ha mye fuktighet i huden (som alle burde, egentlig) men bruker ikke noe spesifikt merke. Finn en hudkrem som passer din hudtype, og bruk den morgen og kveld.

2. Øyenbryn

Hun børster brynene oppover med Anastasias Brow Wiz i fargen "soft brown." Hun forklarer, i en video på appen sin, at man kan gre ut brynene hvis man ved en feiltagelse farger dem for mørke.

3. Foundation

Kylie blander to forskjellige farger for å få den perfekte, og bruker naturlig sollys fra vinduet til å sjekke fargen. Selv bruker hun Make Up Forevers 'Ultra HD Invisible Cover' og Buxoms 'Show Some Skin Weightless Foundation.'

4. Contouring

Akkurat som søsteren Kim, liker Kylie den populære teknikken contouring. Hun blander 'Stila Aqua Perfecting Bronzer' og 'Bronzing Palette' fra Urban Decay og forklarer at hun begynner fra toppen av øret, under kinnbenet og fremhever den naturlige ansiktsformen sin.

5. Concealer

Samtidig som hun skjuler urenheter, highlighter Kylie også samtlige trekk. Først skjuler hun mørke ringer under øynene med Nars' Radiant Creamy Concealer, og legger deretter et lag over neseryggen, før hun til slutt fremhever den såkalte "cupid's bow" på overleppen. 

6. Base

For at fargen og contouring'en skal sitte lengst mulig, bør man sette alt med et godt pudder. Kylie bruker Creme de la Mer's Translucent Powder.

7. Øyenskygge

Som du sikkert har lagt merke til, bruker Kylie en god del øyenskygge for å fremheve øynene. Til vanlig bruker hun 'Chocolate Bar'-paletten til Too Faced, og legger blant annet fargene Peach og Light Brown på øyelokket.

8. Vippetang

Viktig punkt: Bøy vippene for et åpent blikk med en vippetang. Kylies favoritt er fra Sephora.

9. Blush

Kylie bruker en blush fra Charlotte Tilburys 'Cheek to Chic Swish & Pop' på kinnene for litt ekstra farge i ansiktet.

10. Bronzer

For å få den ultimate contour-looken, bruker Kylie bronzer flere ganger. På sidene av nesen legger hun Charlotte Tilburys 'Filmstar Bronze & Glow Face Sculpt' og forklarer at jo nærmere strekene er hverandre, desto tynnere ser neseryggen ut.

11. Lipliner

Er det én ting Kylie er kjent for, så er det leppene sine. Og i følge ryktene er hun ganske god til å sminke dem også. Hun begynner med en lyserosa lipliner på kanten av leppene før hun farger resten. Deretter avslutter hun med Charlotte Tilburys Magic Cream på leppene for fuktighet og et hint av gloss.

12. Øyensminke

For å få de mest sexy, definerte øynene, bruker Kylie en skråvinklet kost til å legge eyeliner på øyelokket. Hun skrår til slutt lineren ut og opp ved øyekanten for å få den populære cat eye-looken.

13. Setting spray

En rask spray av Urban Decays All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray gjør at sminken holder hele den travle dagen.


Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM!

Vi er også på Snapchat - stylistano

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold