Enkel sminke til 17. mai
© Anniken Jørgense, Sanne Skar, Chioma Anugweje

4 forskjellige makeup-looks fra influencerne

Inspirasjon til 17. mai?

16. mai 2018 av Charlotte Sørvald

Vi elsker sminke-tutorials! Det er så spennende å se hvordan andre gjør det – og spesielt når det blir skikkelig fint! 

Her er fire tutorials fra Anniken, Chioma, Karolina Maria og Sanne, som alle har et veldig ulikt uttrykk, men veldig passende til 17.mai-festen. Husk at du ikke trenger å kopiere looken nøyaktig, men du kan samle inspirasjon, og kanskje kombinere noen få elementer fra hver av influenerne. Skap din egen look til nasjonaldagen!

Det fineste på 17.mai er jo naturlig sminke, men det er ingenting i veien for å eksperiementere med øyenskygge, linere og leppestift! Sjekk ut sminkevideoene til de flinke influencerne og få litt last-minute-inspo til nasjonaldagen! 

Les også: Bruker du solpudderet riktig? 

Chioma - 17.mai-look

Chioma har laget en helt egen sminke-tutotual til 17. mai! Som Chioma sier i videoen, så passer denne looken perfekt, uansett hva du skal ha på deg – kjole, bunad eller noe helt annet.  Se mer fra Chioma her.

 

Sanne - Everyday Makeup

Looken til Sanne er også helt super til 17.mai. Vi elsker det naturlige utrykket - kanskje spesielt hvis du skal ha på deg bunad. Se flere sminketutorials fra Sanne her. 

Annijor - Party Look

Denne looken er en vinner - spesielt til kvelden! Kjør på med litt ekstra glam på den store festdagen!  Se alle produktene Anniken har brukt i videoen her.

Karolina Maria - Glowy Summer Look

Når været er som nå, er det kanskje fristende med litt ekstra bronzer og glow. Prøv denne nydelige looken til Karolina Maria, eller få noen smarte tips (hun er tross alt eksperten!). Se flere tutorials her. 

Håper du har fått noen gode 17.mai-tips! Kos deg med forberedelsene og ha en SUPER dag i morgen! 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV