© Produsentene, Getty Images

Sommerens viktigste skjønnhetsprodukt: Bronzer

Solpudder: Våre favs

18. juli 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Solpudder/ bronzer er kanskje sommerens viktigste skjønnhetsprodukt. 

Vi har litt mer farge i ansiktet og trenger kanskje ikke å bruke lang tid på å friske opp vintergrå og gusten hud. Da er solpudder helt perfekt. 


Tips: Alltid ha solpudder og annen sminke som kan knuses i håndbagasjen når du reiser, så unngår du at favorittpudderet ditt kommer fram i tusen knas. 


Bruk et matt pudder i hele ansiktet og et med litt shimmer i på kinnbeina og på nesen, så har du perfekt solkysset glød. 

favoritter luksus:

Den klassiskeTerracotta-serien fra Guerlain oser av luksus og kvalitet. Produktene lukter supergodt og det er de naturlige ingrediensene, ikke parfyme. Sommerens limited edition Terracotta Chic Tropic er alle sminkeelskeres drøm i sommer. Pudrene fra Dior, Chanel og Clarins kommer med en liten børste, noe som er praktisk. Esken til Diorskin Nude er utrolig lekker og Chanel Les Beiges framhever din naturlige glød og lukter fantastisk. Clarins kommer i to nyanser og kan brukes hver for seg eller sammen og  Estée Lauder Bronze Goddess er en klassiker man aldri kan bomme med. Felles for luksusvariantene er at du ikke får den oransje solpudder- looken som vi vil unngå for enhver pris. 

Favoritter budsjett: 


Alle disse gir deg mye for pengene, men spesielt Isadora. Esken er diger og varer lenge. Kjøper du en ekstra stor kost kan du piffe opp brunfargen på resten av kroppen og hvis du for eksempel skal ha på en kjole med dyp utringning. Artdeco har samme prinsipp som Clarins: to nyanser i en eske. Da kan du starte med den lyseste tidlig på sommeren og gå over til den mørke når ansiktet har fått mer farge. Det er også perfekt å blande de. Kardashians solpudder er i hele tre nyanser, så den kan du virkelig eksperimentere med. 

Nå må du bare finne din favoritt!

Solpudder tutorial med Guerlain: følg @stylistano på facebook og instagram
pssst! Vi er på snapchat: stylistano 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold