© Produsentene, CathInTheCity

Stjel looken til CathInTheCity

Stjel looken

21. september 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Supersøte Cathrine driver Stylista-bloggen CathInTheCity  og har en garderobe vi bare kan drømme om. Antrekkene hennes består av alt fra blonder og skinn, til drømmekjoler og perfekte sko. Hele looken topper hun av med kule sminkelooks.

Les også:

6 stilige hatter

For tiden er hun aktuell med boken "Selvskryt - bli din egen heiagjeng" og er sikkert avhengig av å kunne sminke seg på under et kvarter fordi hun hele tiden har noe på programmet. Denne sminkelooken er hentet fra før alt styret startet, men vi tror neppe den tar hele dagen - stort pluss!

Looken er casual og ikke for tung, noe som gjør at den passer perfekt til hverdags. Ikke alle bruker øyenskygge og eyeliner en dag man bare skal på jobb eller skole, men hvis man vil føle seg ekstra fin er denne sminken et godt valg. Bytt ut øyenskyggefargene etter årstiden eller øyenfargen din for å få variasjon. 

Sjekk ut Costume.no: Slik får du stilen til Noora i "SKAM"

Dette gjør du:

1. Neglelakk, Essie, 97,- // Start med base coat, og deretter legger du et lag hvit neglelakk for å få den korallrøde fargen til å poppe. Husk top coat!

2. Øyenbrynsfarge og gel, L'Oreál Paris, 125,- // Tegn brynene som du vanligvis gjør, men prøv å få dem like fyldige som Cathrines. Gelen med farge vil gjøre brynene akkurat passe mørke.

3. Øyenskyggepalett, Isadora, 125,- // Legg en smokey eyes-look i bruntoner over hele øyelokket, og pass på å bruke en enda mørkere farge i globallinjen. 

4. Liquid eyeliner, Gosh, 47,- // Ram inn øynene med en tynn stripe svart eyeliner ved den øverste vippekanten. Se bildet under for å se hvordan Cathrine har lagt den.

5. Volume Million Lashes mascara, L'Oréal Paris, 99,- // Bruk en vippetang for å gi vippene en ordentlig bøy før du stryker over dem med to-tre lag mascara. 

6. Lip gloss, Korres, 90,- // Avslutt looken med et tynt lag lip gloss. 

Les også:

Hvilken hårfarge kler Kylie Jenner best?

Les også:

10 problemer jenter med briller har

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Psssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold