© Privat

Stylista Beauty Talent: Ukesvinner sminket seg som Kylie Jenner

Ny Beauty Talent-finalist!

21. september 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Sanne Skar er den tredje ukesvinneren i Stylista Beauty Talent Videoen hennes "Kylie Jenner Inspired Makeup Tutorial" har fått 5.519 stemmer. 

Finalistene får produkter fra Clarins verdt 2.000 kroner, et årsabonnement på Costume og en grunninnføring til Youtube-kanalen sin av United Screens, hvis de ikke går helt til topps da. 

Vinneren får være programleder for 4 epsioder av Stylista-TV, produsert i samarbeid med Clarins, valgfrie produkter fra Clarins til en verdi av 8.000 kroner, et årsabonnement på Costume og hjelp av United Screens til å profesjonalisere sine egne videoer og Youtube-kanal. Vinneren velges av juryen og annonseres på Stylista i oktober. 

Sanne Skar har 6.730 abonnenter på Youtube-kanalen sin der hun legger ut kule sminkevideoer. På Instagram har hun 4.641 følgere og legger ut glimt fra hverdagen, sminkelooks og produkter. 

Neste ukesvinner og finalist offentliggjøres mandag 28. september. 

Stem! Stem! Stem!

Er du Norges beste beauty-vlogger? Det er ikke for sent å melde seg på!

Det er fortsatt 3 finaleplasser igjen. En går til den neste ukesvinneren som dere stemmer fram, de to andre velges ut av juryen som "wildcards". Wildcardsene velges helt uavhengig av antall stemmer.

Så hvis du tror at det ikke er noe vits å laste opp en video nå fordi du ikke kan ta igjen de andre på antall stemmer, så er det helt feil. Alle har fortsatt mulighet til å komme til finalen. 

Les alt om konkurransen her // Se alle bidragene så langt // Meld deg på!

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
PSST! VI ER PÅ SNAPCHAT OGSÅ - STYLISTANO :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold